fbpx

BBB Signal (BLS-82) hátsó lámpa

Ha a kerékpárra különlegesen jól működő hátsó világítást szeretnél, a BBB innovatív technológiát alkalmazó lámpáit mindenképpen érdemes számba venni. A holland márka Signal hátsó lámpamodellje kimagaslik a kerékpár-kereskedések falát betöltő “villogó” választékból: minden irányba extra mennyiségű fényt biztosít, a COB LED pedig egyértelműen a legkorszerűbb technológiát kínálja.

Bár sokan “tucatterméknek” tekintik, a hátsó világítás kétségtelenül az egyik legfontosabb kerékpáros kiegészítő. Nemcsak a KRESZ követeli meg használatát, hanem a józanész is ezt diktálja, következésképp még egy gramm-mániás országúti bicajon is ott a helye! Mellesleg nem tudhatjuk, mikor estelik ránk, mikor fordul éppen az őszi-téli időjárás borússá, komorrá.

A BLS-82 kószámmal forgalomba kerülő BBB Signal mindössze 70x24x16 mm külső mérettel rendelkezik, praktikusan a nyeregszárra rögzíthető. De ebben is van egy innovatív “csavar”: mint vízszintesen, mind függőlegesen állhat, illetve a lámpatest dönthető, így pontosan a mögöttünk haladók felé irányítható. A rögzítés szilikon pánttal történik, a lámpatest leparkoláskor egyszerűen leszerelhető, apró méretének köszönhetőn praktikusan a zsebben landolhat.

Első és hátsó lámpaváltozat is kapható

A Signal háza is műanyagból készül, de a tapasztalat szerint jelentős különbség van az ipari kompozitok minősége terén. A BBB eme gyöngyszeme nem “nyeklik-nyklik”, nem sérülékeny, érezni rajta, hogy nem filléres kacat. A nedvesség elleni szigetelés elsőrangú, az egész napos esős túrát is simán túléli, a felverődő sár pedig egész biztosan pedig nem fogja megkarcolni a házat vagy a lencsét.

A BBB Signal lapkára integrált (chip on board) COB LED-et alkalmazza, ez ma a legfejlettebb technika a piacon, teljesítménye káprázatos. Lényegében teljes 180 fok “fényterítést” biztosít, de még azon túl is jut a speciális lencsének köszönhetően. A négy különböző üzemmód több fényintenzitást kínál, így takarékoskodhatunk a beépített akku kapacitásával. Mindazonáltal ezt a részletet sem bízta a holland alkatrész-specialista a véletlenre: a lítium polimer belső akkumulátor bőséges 300mAh 3,7V kapacitással rendelkezik, USB 2.0 csatlakozóval tölthető, és a mikro-USB káben is a csomag részét képezi.

Egyszerű rögzítés

Ez már tényleg egy komoly hátsó bicajlámpa! A Signal a legfejlettebb technológiát kínálja egy praktikusan használható konstrukcióban, nappal is több száz méterről könnyen észrevehető fényerőt és teljes “terítést” kínál a mögöttünk haladók számára. Így már biztosan nem maradunk észrevétlen!

Jellemzők:

 • COB (Chip On Board) piros LED
 • Lítium polimer belső 300mAh 3,7V akkumulátor
 • lemerülésére figyelmeztető jelzés
 • USB 2.0 töltés, mikro USB a csomagban
 • vízálló konstrukció
 • speciális,
 • kiváló minőségű kompozit műanyag ház
 • 4 üzemmód (nagy fényerő, normál fényerő, kis fényerő és villogó mód)
 • szilikonpántos rögzítés
 • állítható szög és pozíció
 • mindössze 30 g
 • 70 x 24 x 16 mm méret
 • fekete színben

Ajánlott fogyasztói ár: 12220 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

A lámpakörkép összesítését ITT találod!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo