fbpx

Top 10 “insta” bringás csaj akit érdemes követni!

Mára az Instagram nagyon nagy népszerűségre tett szert és sokan vannak, akik komoly aktivitással rendelkeznek a bringás lányok közül is. Ezekből szedtük most össze a kedvenceinket, mindenféle sorrendiség nélkül.

Holland Smith

Nem állítottunk fel sorrendet, de Holland Smith triatlonista szerintünk kiemelkedik a többiek közül, mivel nem csak a triatlon sportot veszi komolyan, de modell karrierje is felfelé ívelőben van! Főleg nem bringás képeket posztol magáról, hanem inkább az életéből, fotózásaiból edzéseiről posztolgat.

Jenny Rissveds

A gyönyörű svéd lány nem csak jól néz ki, hanem jelenleg az egyik legeredményesebb női mtb versenyző az XCO szakágban. Nagyon odafigyel a képei minőségére, kerüli a sablonos “mindenképpegyszelfi” fotókat, és ebben nagy segítségére van a testére, aki egyébként fotós. Idén olimpiai és világbajnok is lett egyben, akárcsak csapattársa Nino Schurter.

Puck Moonen

A kisasszony az országúti szakágban érdekelt a Lotto Soudal Ladies csapat tagjaként, de cyclocross futamokon is indul ami nem csoda, hiszen holland származású. A fotózásokon is természetesen mozog, de ez érthető is, hiszen minden adottsága megvan hozzá 🙂 Sajnos foglalt a szíve, hiszen a párja Eli Iserbyt cyclocross világbajnok.

A photo posted by Puck Moonen (@puckmoonen) on

Katarzyna Kasia Niewiadoma

A nevét valószínűleg nehéz lenne kiejteni a Rabobank Liv országúti csapat színeiben versenyző lengyel lánynak, de az eredeményei mellett a fotói is önmagukért beszélnek! Valószínűleg bárki szívesen elkísérné edzőtáborba, vagy versenyre…

Caroline Buchanan

Négyszeres MTB 4X és hároszoros BMX világbajnok. Harley-val jár, de megállja a helyét egy divatbemutatón is. Hát igen, a montis csajok is ott vannak a szeren. A mai napig aktívan versenyzik, nagyon sok képe szól a bringázásról, de azért a dolgos hétköznapokba is bepillntást enged.

Claudia Clement

Ha már montisok, akkor Claudia Clement 🙂 A Specialized színeiben versenyző leányzó aktívan jógázik, ezeket a videókat fel is rakja az instára és a facebook oldalára, emellett szebbnél-szebb helyeken jár.

Sylwia Przybylska

Amennyire kimondhatatlan nevűek nekünk a lengyel női nevek, annyira attraktív Szilvia, aki a LIV csapat színeiben bringázik. Úgy látszik a Giant-nél tudják, hogy kell ütős csapatot összeválogatni! Hiszen ha amellett, hogy gyorsak, még szépek is, akkor nyert ügy a marketing 🙂

Vanessa Velasquez

A venezuelai triatlonista több bikinis képet oszt meg magáról mint bringásat, de ennek férfi olvasóink inkább örülni fognak 🙂 Sok mindent még a google segítségével sem tudtunk meg róla, így maradjak egyelőre a képek!

Emily Batty

Ha lehet ilyen csúnyán fogalmazni, akkor ő már az idősebb korosztályba tartozik, persze szigorúan sportolói szemmel nézve, hiszen Emily a legdekoratívabb bringás csaj a montis mezőnyben, ahol jellemzően a top 10-ben jön be. A RedBull és a Trek versenyzője nem mellesleg a Porsche amerikai nagykövete is. Megértjük döntésüket.

A photo posted by Emily Batty (@emilybatty1) on

Larisa Chinces

Végül, de nem utolsó sorban álljon itt egy hobby bringás, aki egészen komoly követőtáborral rendelkezik. Ez utóbbi érthető, ha megnézzük a román lány képeit, melyek minősége inkább a hobby kategóriába sorolható, de talán ezzel még ki tudunk békülni 🙂

A photo posted by Larisa? (@larisa.chinces) on


Reméljük ezzel a kis válogatással jobban fog indulni mindenkinek a 2017-es év!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo