fbpx

Támadás az all-mountain/enduro fronton: Ritchey Trail Group

Ahogy már az Eurobike kapcsán is beszámoltunk róla, Tom Ritchey egy folyamatosan szélesedő fronton indított komoly támadást.  A Ritchey Trail Group nem a grammániásoknak készül, hanem a vadabb ridereknek.

Amit kínál: legendás Ritchey teljesítmény és megbízhatóság a modern, 100-140 mm rugóutas trail bringákhoz. Széles kormányok, hosszabb nyeregszárak, robosztus 0 fokos kormányszárak Tom Ritchey-től, az első trail-bringástól.

Ritchey Trail Goup

WCS C220 TRAIL kormányszár

Az első Ritchey kormányszár, amit az 5”-6” rugóutas összteleszkópos, széles kormánnyal szerelt trail bringák igényei szerint terveztek. Több mint egy felhizlalt változata az eddigi kormányszárainknak – a WCS Trail stucni tervezésénél újragondoltuk az eddigi C260 kormányszár esetében alkalmazott megoldásokat. – olvasható a Ritchey közleményében.

Ritchey Trail kormányszár

Ennek eredményeképpen az új, 220 fokos illesztés a legkülönbözőbb hajlítású riser kormányok alkalmazását tette lehetővé, a versenytársakét meghaladó merevség, stabilitás megtartása, és az illesztési feszültségek csökkentése mellett

Anyaga: 3D forgácsolt 2014 alumínium
Méretek: (hossz): 45 mm és 60-110 mm
0 fokos emelkedés
Széles befogó lemez
220-fokban öleli a kormányt
Ritchey Blatte felületkezelés
Súlya: 115 g (70mm)
Ár: 27 900 Ft

WCS LINK Trail nyeregszárak

Tom kétcsavaros nyeregszár konstrukciójának megújult változata: könnyebb, egyszerűbben beállítható, sokoldalúbb, mint valaha. A szabadalmaztatott LINK bilincs minden standard nyeregsín konstrukcióval megbirkózik, illetve egy kiegészítő adapterrel Selle Italia MonoLink kompatibilissé tehető. A LINK Trail megtartja a LINK nyeregszárak összes előnyét, 400 mm-es hosszban.

Ritchey Trail nyeregszár, alumínium

A LINK Carbon nyeregszár FlexLogic™ kialakítása során számos Pro Tour csapat igényeit vettük figyelembe, így született az eddigi nyeregszáraknál 15%-kal nagyobb függőleges rugalmasság, a torziós merevség megtartása mellett. – közli a gyártó.

Ritchey Trail nyeregszár, karbon

Hossza: 400 mm
Átmérők: 27.2 / 30.9 / 31.6 mm
Felületkezelés: UD (karbon) / Blatte (alumínium)
Súly: 235 g (alumínium); 181 g (karbon) (27.2 x 400mm)
Ár: 32 900 Ft (alumínium); 72 900 Ft (karbon)

TRAIL RIZER kormányok

A már bizonyított Ritchey minőség, teljesítmény és alapanyagok, most az összteleós gépek rajongói számára is elérhetőek. 740 mm-es szélesség a biztos irányításért (az alu verziókon vágójelek, ha mégis szűkebbre szeretnéd venni), 9 fokos hátrahajlás a komfortosabb fogáspozíció érdekében.

Ritchey Trail kormány, low rizer, karbon

Ritchey Trail kormány, rizer, alumínium

Súlya: 276 g (alumínium); 193 g (karbon)
Ár: 23 900 Ft (alumínium); 56 900 Ft (karbon)

2X TRAIL kormányok
Az új 2X Trail kormány valójában két kormány egyben: válaszd az 5 mm-es emelkedést vagy 5 mm-es ejtést, bringázási stílusodnak, testalkatodnak megfelelően. A 9 fokos hátrahajlás biztosítja a kényelmes fogást. Ideális 29”-es, vagy egyéb magas homlokcső pozíciójú bringákhoz.

Ritchey Trail kormány, egyenes, karbon

2X Trail (karbon)
Szélesség: 710 mm
Súly: 180 g
Ár: 49 900 Ft

Ritchey Trail kormány, egyenes, alumínium

2X Trail (alumínium)
Szélesség: 720 mm
Súly: 232 g
Ár: 22 900 Ft

Bővebb információk a forgalmazó, a www.bikefun.hu honlapján, IDE KATTINTVA

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo