fbpx

Sportági fórumok egy életképes kerékpáros szövetségi struktúráért

Működhet-e hazai kerékpáros szövetségi rendszer modern, a nemzetközi szövetséggel és az olimpiai mozgalommal is kompatibilis struktúrában az elkövetkezendő években?

mksz_forum

Nagyjából ez a tétje a május 29-ei közgyűlésnek, amit megelőzően a Magyar Kerékpársportok Szövetsége nyílt sportági fórumokat szervez. A kezdeményezés Debrecenben, április 24-én indult, majd az első nagyobb létszámú egyeztetésre április 30-án Budapesten került sor, holnap (május 7-én csütörtökön) pedig Pécsen várják a tagegyesületek képviselőit.

A részletekről Polony István MKSZ-elnök levélben értesítette a tagegyesületeket, bővebb információért a battai.bori@bringasport.hu címen lehet érdeklődni. A Szövetség Győrben tervez még egy fórumot, aminek pontos dátumáról és helyszínéről a jövő hét elején adunk tájékoztatást.

Nagy a tét, sorsfordító közgyűlésre készülünk, fontos, hogy mindenki tisztában legyen lehetőségeinkkel, illetve azokkal a következményekkel, amelyekkel számolnunk kell, ha nem fordítunk egy nagyot a kerékpársport szekerén – írja Polony István a tagegyesületeknek küldött levelében.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo