fbpx

SKS kerékpár-kiegészítő újdonságok az Eurobike-on

A sokak által ismert és szeretett német SKS márka több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a kerékpár-kiegészítő tervezés és gyártás terén. Jövőre a hírnevéhez méltó széles kínálattal, illetve számos innovatív sárvédő- és pumpaújdonsággal jelentkezik, amelyek a hazai kerékpár-kereskedésekben is nemsokára elérhetőek lesznek.

Minden SKS termék házon belül készül!

Minden SKS termék házon belül készül!

Érdemes előrebocsátani, hogy az SKS palettán szereplő összes terméket és azok minden alkatrészét az SKS gyártja németországi üzemében, tehát nem beszállítóktól rendeli, mint a legtöbb cég. Kiváló minőség jellemzi az SKS kínálatot, továbbá a cég az összes termékre 5 év garanciát vállal jól mutatva a minőség iránti elkötelezettséget.

Sárvédők és egyéb kerékpáros kiegészítők széles kínálata az SKS standon!

Sárvédők és egyéb kerékpáros kiegészítők széles kínálata az SKS standon!

A hazai utakon szolgálatot teljesítő kerékpárokon gyakran látunk SKS sárvédőt. Ebben a szegmensben a német cég kétségtelenül specialistának számít, számos modellt kínálva különböző kerékpártípusokhoz, kerékmérethez illetve felhasználási területre.

Kiváló védelem, egyszerű le- és felszerelés!

Kiváló védelem, egyszerű le- és felszerelés!

2016-ra a világ első gyorsrögzítésű, országúti felhasználásra tervezett sárvédő családja megújul. Átdolgozták a rögzítő elemeket és a „leffentyűket”, RACEBLADE PRO így várhatóan a „műfaj” koronázatlan királyává válik. A PRO fehér, fekete és ezüst színben lesz elérhető. A max. 25 mm-es köpenymérethez optimalizált „alapváltozat” fel- és leszerelése még az aerodinamikus villák esetében is egyszerű, hiszen az első és hátsó villára is másodpercek alatt, tartós és praktikus pántok segítségével csatolhatjuk fel. Tárcsafékkel is kompatibilis, amely tovább bővíti a RACEBLADE PRO felhasználási körét. A felfröcskölés elleni védelem kulcsa, hogy a takarólapok a kerékhez a lehető legközelebb álljanak: ezt itt a tartópálcák hosszállításával biztosítható. A sárvédő 520 és 680 mm hosszban takarja a kereket, tömege rendkívül alacsony, kompletten mindössze 355 gramm.

[divider scroll_text=”SKS kerékpár-kiegészítő újdonságok az Eurobike-on”]
A RACEBLADE PRO XL egy ballonos köpenyekkel rendelkező országúti, túra- vagy mondjuk cyclocross kerékpárra illik, lévén a tervezett köpenyszélesség 25-32 mm között van. A rögzítési mód és tárcsafék-kompatibilitás megegyezik a fenti modellel. Az XL változat ezüst és fekete színben lesz kapható. Sokunk örömére egy év kihagyás után visszatér a RACEBLADE LONG. A hosszabb kialakítású (525+150 mm, illetve 805+150 mm), optimálisan max. 25 mm széles köpenyekhez tervezett sárvédő szett új, tartósabb rögzítő elemeket kapott. A sárvédő a kerékagyak alá nyúlik, ezzel a lehető legjobb védelmet biztosítva a felcsapódó trutyi ellen. Rögzítése a másik két modellváltozathoz hasonlóan egyszerű, itt a rögzítő elemek a kerékpáron maradnak, de az első és hátsó sárvédőt könnyedén, egy mozdulattal le- és felcsatolhatjuk, így időjárás függvényében lehet a kerékpár tartozéka, vagy pihenhet a garázsban. A RACEBLADE LONG mind ezüst, mind fekete színben elérhető lesz.

Gondoltak a Fatbike tulajdonosokra is!

Gondoltak a Fatbike tulajdonosokra is!

Még mindig az SKS fő profilját jelentő sárvédőknél maradva – nem utolsósorban a közelgő őszi időjárásra gondolva – vessünk egy pillantást az új FLATBOARD szettre, amely kifejezetten a manapság nagy népszerűségnek örvendő Fatbike-ok számára készül. Az első sárvédő innovatív SKS pántokkal rögzül az alsócsőre, a hátsó pedig a gyorskioldós rendszerrel a nyeregszáron kap helyet. Ez utóbbi a kétforgáspontos állításnak köszönhetően pontosan a kerék fölé pozicionálható. Tömege 353 gramm, az első és hátsó fedés egyaránt 480 mm hosszú.

eurobike_sks_2016_111

Az SKS SHOCKBOARD és X-TRA-DRY modellt, immár XL változatban is!

SKS_eurobike_2015_plusz_4Ugyancsak hízókúrára fogták a népszerű SKS SHOCKBOARD és X-TRA-DRY modellt, immár XL változatban is elérhető lesz, 29-er kerékmérethez és/vagy ballonosabb köpenyekhez optimalizált. Mindkettő gyorskioldós rögzítésű (a már sok kerékpáron bizonyított korábbi változathoz hasonlóan), 80, illetve 60 mm szélesek, merevvillához vagy Cannondale Headshok-hoz pedig adapter is rendelhető. Ha már nagy kerekekről esik szó, jövőre kapható lesz a Velo 65 mountain sárvédő csak hátra 29”-es kerékmérethez is!

Új S-BOARD első sárvédő 38 mm-es külsőkhöz, gyorsrögzítős rendszerrel...

Új S-BOARD első sárvédő 38 mm-es külsőkhöz, gyorsrögzítős rendszerrel…

Jobbról az új FLAP GUARD, balról pedig az új mobilvédő tok..

Jobbról az új FLAP GUARD, balról pedig az új mobilvédő tok..

Az új S-BOARD első sárvédő 38 mm-es külsőkhöz tervezett gyorsrögzítős rendszerű, igen praktikus, pillanatok alatt fel- és leszerelhető modell, amely a festésében garantáltan semmilyen kárt nem tesz, széles határok közt pozícionálható, aerovillákkal is kompatibilis, az elmúlt évben is elérhető S-BLADE ideális társa lehet.

Végezetül 2016-os újdonság a FLAP GUARD montis első „felfröccsenésvédő”, lágy hajlékony alapanyagból, 26″, 27,5″ és 29″ kerékmérethez, kötegelős rögzítéssel. Tokkal-vonóval 45 gramm, akár hátra is felszerelhető.

eurobike_sks_2016_103Az SKS számos kiváló műhely- és minipumpát is kínál, az új AIRBOY modell két változata – tehát általános felhasználásra és XL-méretben ballonosabb köpenyekhez – egyaránt elérhető lesz. A gyönyörű, jövőre már több színben is kapható anodizált külső egy innovatív mechanikát rejt: az AIRBOY pumpák kétkamrás, kétdugattyús rendszerűek, amely a kis méret ellenére (172×19 mm!) meglepően hatékony pumpálást tesz lehetővé. Az XL-t kiváltképp ballonos montis kerekek esetében ajánljuk. Akár a mezzsebben is hordozható, nyele ergonomikus, minden szeleptípussal kompatibilis. Tömege 90 gramm, a hagyományos AIRBOY – amely ugyancsak kék, zöld, piros anodizált külsővel rendelkezik – mindössze 62 gramm, és akár 8 Bar nyomás is biztosítható általa.

Gyönyörű és hatékony az új AIRBOX XL!

Gyönyörű és hatékony az új AIRBOX XL!

[divider scroll_text=”SKS kerékpár-kiegészítő újdonságok az Eurobike-on”]

Új hiánypótló és kedevző árfekvésű műhelypumpák 2016-ban!

Új hiánypótló és kedevző árfekvésű műhelypumpák 2016-ban!

Alacsony nyomáshoz, pl. Fatbike-hoz optimalizált...

Alacsony nyomáshoz, pl. Fatbike-hoz optimalizált…

A műhelypumpák kínálatában újdonság a BIG WHEEL, amely a legendás SKS Rennkompressor Airkompressor nyomdokaiba lép, kifejezetten a ballonos montis köpenyméretekhez optimalizált modell. Robusztus hengertestet kap, dugattyúja rendkívül nagy térfogatú, kevesebb munkával érhetjük el a kívánt nyomást. Ez utóbbi 0-1,6 Bar között kalibrált! A Multivalve szelepfej praktikus megoldás, a BIG WHEEL nagyméretű nyomáskijelzője jól látható, tehát ehhez sem kell lehajolni.

Továbbá jövőre speciálisan 29”-os kerékmérethez tervezett SKS műhelypumpa-modell is kapható lesz TWENTYNINER néven, illetve az AIR-X-PRESS is megújul, jövőre 50 mm-rel hosszabb pumpatesttel készül, és nyomásmérővel lesz kapható a 8.0 jelzésű változat rendkívül kedvező árfekvésben, általános használatra, max. 8 Bar nyomáshoz, 50 mm-es óriáskijelzővel.

A jól ismert SKS szerszámokból a miniatűr, de kiváló minőségű és kézreálló TOM 7 jelenti a 2016-os újdonságot, míg kulacstartóból a tetszőleges helyre felszerelhető ANYWHERE érdemel figyelmet. Segítségével a kulacsodat tényleg bárhová rögzítheted, mivel nincs szükség kulacstartó szemekre. Ebbe vagy bármely innovatív SKS tartóba mostantól frissen tervezett kulacsokat tehetünk: ezeket a kupak tetejét elforgatva nyithatod és zárhatod. Zárt állapotban a táskádba is nyugodtan bedobhatod, olyan biztosan zár, illetve dizájnja sem az utolsó.

Praktikus "bárhova" kulacstartó 2016-ban

Praktikus “bárhova” kulacstartó 2016-ban

Végül, de nem utolsó sorban, meg kell említenünk a Smartboyt, az SKS új okostelefon tartóját is. A tartót könnyen és gyorsan, szerszám nélkül rögzítheted a kormányra. A tok természetesen vízálló, és az átlátszó elülső része lehetővé teszi az érintőképernyő zökkenőmentes használatát is. Ráadásul azt hallottuk, árban is veri majd a vetélytársait!

Volt érdeklődés az SKS-nél - nem meglepő, hisz egyre többen közlekednek kerékpáron!

Volt érdeklődés az SKS-nél – nem meglepő, hisz egyre többen közlekednek kerékpáron!

A most bemutatott kerékpár-kiegészítőkön kívül számos egyéb termékeket kínál az SKS, amelyek döntő része hazánkban is elérhető.

További információ a forgalmazó honlapján.

(x)

eurobike_sks_2016_112

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo