fbpx

Salomon tesztnap Normafán a Vasas síháznál

 

Beköszöntött az ősz, kezdenek rövidülni a nappalok, egyre hidegebb lesz és nehezebb lesz elindulni bringázni. Ilyenkor tökéletes lehet alternatíva minden bringás számára a futás. 

Ha most kezdesz bele a futásba, vagy most vennél futócipőt, mert a régi elkopott, akkor van egy programajánlatunk, ami számodra is érdekes lehet!

Szeptember 17-én vasárnap, a Salomon Magyarország és a Sarkcsillag Sportbolt közös tesztnapot tart a Normafán a Vasas Síháznál. A tesztnapon a Salomon PRO Team tagjai segítenek megtalálni a lábadhoz és a futóstílusodhoz legmegfelelőbb aszfalt-, és terepfutó cipőt. De ez még nem minden, mert ha megtetszett valamelyik modell, akkor a Sarkcsillag Sportboltnak köszönhetően, kedvezményesen meg is vásárolhatod a kiszemelt cipőt.

A tesztnapon természetesen találkozhatsz a Salomon Running Team Hungary támogatott sportolóival is, valamint részt vehetsz Vincze Zsófi ultrafutóval az általa vezetett közösségi futáson.

Máris megtudhatod, hogy milyen cipőket lehet kipróbálni.

Magyarországon elsőként itt próbálhatod ki a Salomon legnagyobb őszi újdonságát, a Thundercross terepfutó cipőt. Erről azt érdemes tudni, hogy egy olyan hiánypótló újdonsága a márkának, ami egyesíti a csillapítás általi kényelmet, és a cross minta radikális tapadását. Mellette ott lesz a maximális kényelmet adó Salomon Ultra Glide 2, és ha még az UG csillapítását is kevésnek tartod akkor érdemes kipróbálnod a Glide Max TR-t. Ha pedig általános terepre keresel cipőt, akkor a Salomon neked találta ki a terepfutás svájci bicskáját, a Sense Ride 5-öt.

A THUNDERCROSS annyira új modell, hogy egy picit részletesebben is olvashatsz róla, hátha még inkább megjön a kedved, hogy kipróbáld.

Ez egy igazán dinamikus terepfutócipő, ami a párnázott kényelmet egyesíti a kivételes tapadással és precíz lábtartással. Agresszív, 5 mm-es talpmintázattal rendelkező kialakításának köszönhetően, bármilyen terep kihívásaival megbirkózni, legyen az akármennyire trükkös, technikás vagy éppen saras, csúszós. A terepfutás őshazájában, a francia Alpokban fejlesztette ki a gyártó, ahol első körben tudták próbára tenni a kemény, köves, sziklás terepen, zúzalékos lejtőkön vagy a saras ösvényeken is. Így valódi alpesi terepviszonyok között született ez a lehető legtökéletesebb terepfutócipő, amire minden helyzetben számíthatsz.

Nézzük milyen fontos technikai jellemzői vannak!

Chevron fülek: Mély, többirányú mintázattal rendelkező talpkialakítás, aminek köszönhetően a cipő biztosítja a tökéletes talajfogást, így a tapadása puha, laza, saras és köves terepen egyaránt jól vizsgázik.

All Terrain Contagrip®: Az All Terrain Contagrip® talp bármilyen terepen megállja a helyét, tartós, magabiztos lépteket garantál száraz, nedves, csúszós, saras, laza vagy kemény talajon egyaránt.

Energy Foam: Könnyű, érzékeny hab, amelyet a jól bevált EVA és az olefin [OBC] kombinálásával jött létre a hosszan tartó párnázott kényelem és rugalmas energiavisszatérítés érdekében.

Természetesen nem csak a terepfutókra gondol a csapat. Ha inkább aszfalton szoktál futni, akkor is lesz mit kipróbálni, például az ősz másik nagy újdonságát a DRX Bliss-t, ami ötvözi a csillapítást, a tempót és a stabilitást. Mellette ott lesz még az Aero Glide és az Aero Blaze, tehát biztos megtalálod a futó stílusodhoz legjobban illő aszfaltos cipőt is.

A DRX BLISS-ről azt érdemes tudni, hogy megoldást jelent azoknak a futóknak, akik nem engednek a párnázott kényelemből, de az extra stabilitásról sem hajlandóak lemondani. Ezt a modellt a kimagasló minőségű és magasságú puha párnázása mellett az aktív oldalsó támaszték teszi tökéletessé, amely biztosítja a stabil lépteket. A belső plüss bélése puha védelemként öleli körül a lábakat, így garantálva a kényelmes illeszkedést és tartást a magabiztos, de lendületes futás élményéhez.

Aktív talpkialakítás: A teljes talphosszon megnövelt tapadás, ami kompromisszumok nélküli mozgékonyságot és egyenletes mozgásszabadságot biztosít.

Energy Foam: Könnyű, érzékeny hab, amelyet a jól bevált EVA és az olefin [OBC] kombinálásával jött létre a hosszan tartó párnázott kényelem és rugalmas energiavisszatérítés érdekében.

Extra kényelmes, plüss belső bélésének és légáteresztő, hálós felső részének köszönhetően igazán kellemes viselet és kényelmes tartást biztosít.

Ha nem akarsz lemaradni erről a szuper lehetőségről, akkor találkozunk szeptember 17-én 9 órakor Normafán a síháznál.

Esemény linkje:
https://fb.me/e/6ZNAQpGtH

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo