fbpx

Recikli kerékpárműhely: Mediterrán sarok a fővárosban

Aki a Reciklibe betér, az ízelítőt kaphat az olasz életérzésből, magyar szakértelemmel társítva. Az alapelv az, hogy egy gondosan, szakértő kezek által felújított, magas kvalitású alkatrészekből álló kerékpár sok esetben tartósabb mint, amit újonnan a boltokban kaphatunk. Alapanyagként legfőképp Olaszországból importált használt, ám kiváló minőségű kerékpárok szolgálnak, de persze megfordulnak a világ más tájain honos nagy márkák időtálló modelljei is. Elsődleges szempont minden esetben a megbízhatóság! 

Fotó: Miki

A Recikli kerékpárműhely 2010-ben tárta ki ajtaját a nagyvilág felé, mikor Munyi, a tulajdonos megelégelte a futár lét viszontagságait. A bolt természetesen hamar a budapesti futárkultúra központi elemévé nőtte ki magát, híre szinte futótűzként terjedt szét. Ide bringásként első körben azért fogsz betérni, hogy hiteles forrásból kapj szakértői segítséget, ám amit itt létrehoztak az évek során nem jellemezhető egyszerűen, aki betér hozzájuk vagy átérzi, amit kell, vagy nem.  Ha az A csoportba tartozol, akkor bizonyára átlátsz a fizikai korlátokon, megfogott a hangulat, ami a helyet átlengi. Mert a Recikli nem csak bolt, nem csak szerviz, nem csak emberek, akik napi szinten kerékpárt árusítanak, sokkal inkább közösségi tér. Itt nem a pénztárcád fog meghatározni, az üzlet célja nem az ügyfél megkopasztása, csupán a korrekt, leginkább az igényeidnek megfelelő kiszolgálás. Lehet, hogy nem fognak körül táncolni, s leígérni a csillagokat, de nem is az egyszeri találkozásra építenek.

Ha használt kerékpár vásárlásán gondolkozol, akkor érdemes tudni, hogy az Olaszországból érkező bicajok mindegyikét apró elemeire szedik és újjá építik, ezzel garantálva, hogy csak hibátlan járgány hagyja el a bolt ajtaját. Ez természetesen stratégiai célkitűzés. Az elégedett visszatérő vásárlók népes tábora azt bizonyítja, hogy ez a tisztes lépés még mindig működik a világban. Ha konkrét elképzeléseid vannak, akkor azokat megvalósítják számodra, egyedi igények nem jelenthetnek akadályt, de nyugodtan hagyatkozhatsz rájuk, biztos lehetsz benne, hogy a végeredménnyel elégedett leszel. Acéltól a karbonig minden megtalálható, így akármilyen szinten is űzöd a kerékpározás művészetét, lesz rá megoldás.

A szerviz két állásában folyamatosan akad tennivaló, de vigyázat, ez tiltott zóna, a szentélybe belépni szigorúan tilos, mint ahogy a tábla erre felhívja a figyelmet. Cserébe viszont a lelkiismeretes munka fogalmát kimerítve kihozzák a maximumot a lehetőségekből. Rendhagyó lazasággal építenek az örökkévalóságnak kerékpárokat.

Visszatérő vendégként elérheted a bónusz-szintet, bepillantást nyerhetsz a Nemzetközi Delfinmosóba: ha hátra visznek, érezd magad megtisztelve, ugyanis itt megcsodálhatod az igazi nyalánkságokat, relikviákat, ritkaságokat. Pajtibá remekeitől kezdve a kínai kardános csodáig bezárólag minden van. Ez a hely szolgál bázisául a közösség nem mindennapi eseményeinek, amelynek a részese lehetsz, barátságos arcok fognak fogadni, ha bele tudod magad illeszteni az átható hip-hop és punk kultúrába.

Képmese:

 

Ha úgy érzed, hogy rápróbálnál erre az életérzésre, keresd őket az alábbi helyeken:

A bolt címe: 1115 Budapest, Bartók Béla út 119-121.

Telefonszám: +36705209953

Nyitva tartás: H – P: 11:00 – 19:00, Szo: 10:00 – 14:00

Webcíme: https://recikli.com

Facebook: https://www.facebook.com/recikli.muhely/

Instagram: https://www.instagram.com/reciklicyclingclub/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo