fbpx

Legyen egyedi a telefonod!

Manapság mindenki rendelkezik okoskészülékkel, így nem meglepő, hogy fokozott figyelmet fordítunk annak a védelmére is. Mégis, a többség számára nem elegendő, hogy biztonságban legyen a telefonja, fontos, hogy egyedi is legyen. Ma ebben segítünk!

Fontos a védelem! 

Ma már elengedhetetlen az okostelefonok védelme, hiszen elég egy rossz mozdulat, egy esés, és kezdhetünk is gondolkodni a kijelző cseréjén. Azt pedig mind tudjuk, hogy a kijelzőcsere roppant drága művelet. Arról nem is beszélve hogy a legkevésbé sem esztétikus a lekopott szélek, összetört hátlapok látványa. Éppen ezért miért ne védhetnénk meg a telefonunkat egy jó minőségű telefontokkal, főleg, ha az még az egyéniségünket is tükrözi?

Manapság webshopok százai kínálják a jobbnál jobb minőségű darabokat, köztük törhetetlen, vízálló vagy csak a hagyományos szilikontokokat, esetleg merev hátlapokat. A legtöbbjük már önmagában dekoratív, de a Pitbullcase webáruházban akár testre is szabhatjuk őket.

Legyünk egyediek! 

Akármilyen a hangulatunk vagy a stílusunk, olyat tokot tervezhetünk, amilyet csak kedvünk tartja. Persze a tervezhető tokok tárháza annyira nem színes, mint a különböző webshopokban elérhető variációk, de kárpótol, hogy ez biztosan nem jön szembe sehol.

Maga a tervezés folyamata egyáltalán nem bonyolult, hiszen nem kell mást tudni hozzá, mint a tervezésre váró telefon típusát. Sőt, az igazán menő helyeken még ezzel sem kell bajlódni, hiszen ahogy belépünk az oldalra, a következő másodpercekben már be is azonosítja, hogy mit tartunk a kezünkben. Ezután következhet a munkafolyamat, azaz hogy tervezünk vagy vásárolunk. A Pitbullcase oldalán válogathatunk szilikontok, merev hátlap és flipes bőrtok közül. Ezek mindegyikére tökéletes eredményt valósíthatunk meg.

A tervezéssel igazán könnyen boldogulhatunk, hiszen nem kell mást tenni, mint kiválasztani egy képet, amit szívesen nézegetnénk a telefonunk hátlapján. Ezt fel kell tölteni és rá kell helyezni a választott tokra.

Ha ez megvan, akkor kedvünkre tervezhetjük, használhatunk különböző effekteket és szűrőket. Sőt, akár matricákkal, feliratokkal is elláthatjuk, ha éppen egy üzenetet is szeretnénk a telefonunkkal sugallni. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy minél több szűrőt használunk, annál inkább romlik a kép minősége, így a kevesebb néha több.

Még nem tudod, hogy milyen tokot tervezz? Egy kedves nyári emlék az egész további évedet feldobhatja, hiszen munka közben is jól eshet elmerengeni rajta. Ha pedig inkább a világ számára üzennél az életeddel kapcsolatban, annak sincsen semmi akadálya, hiszen a tervezés határa a csillagos ég! Hidd el, így nem csak véded, hanem személyessé is teszed a telefonod kinézetét!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo