fbpx

Ranglista verseny lesz a Nyugat Maraton Kupa 1. fordulója

A TE mtb-maratonod, a Nyugat Maraton Kupa első futamát (Zirc, 06. 23.) ranglista verseny szintre emelte az MMTBSZSZ. Ezen felül elkészültek a mez tervek. Amikről szeretnénk, ha szintén Ti döntenétek, és a válaszadók között egy mezt is kisorsolunk.

A nyugat Maraton Kupa zirci futama magyar ranglista verseny lesz. Ezzel kapcsolatban Simon Gábor a verseny és a Nyugat Maraton Kupa főszervezője a következőket mondta:

„Nagy megtiszteltetés, hogy megkaptuk a ranglista versenyi minősítést. Bízom benne, hogy az indulókon kívül, akik nekünk a legfontosabbak a szövetség is pozitív tapasztalatokkal megy majd el a futam után és akár 2014-ben kupa futam is lehet, mindhárom versenyünk. Fontos, hogy a ranglista verseny ne tántorítsa el azokat, akik csak egy jót akarnak tekerni Nyugat Magyarországon, mert a versenyünk az igazolt versenyzők mellett az amatőröknek, túrázóknak is szól.”

nyugat_maraton
Nevezni itt lehet a Nyugat Maraton Kupára és a zirci futamra.

Neked melyik Nyugat Maraton Kupa mez tetszik?

Elkésztettük a mez terveket és tartjuk magunkat ahhoz, amit az induláskor kitűztünk, hogy nem mi akarjuk megmondani a tutit, hanem mindenben kikérjük a Ti véleményeteket. Ezért kérünk benneteket, hogy kattintsatok és nézzétek meg a mezterveket és szavazzatok. A mezeket a Gesu (www.gesubikewear.com) csapata készíti.

Mondd meg neked melyik mez terv tetszik a legjobban és nyerj egy mezt!
Nevezzetek a Nyugat Maraton Kupára itt, hogy le ne maradjatok a legújabb versenysorozatról, amit a ti véleményetek alapján szervezünk!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo