fbpx

Cube Tour De Hungaroring – Cube MTB Mini Maraton – a kedvezményes nevezést meghosszabbítottuk

A Cube Tour De Hungaroring meghirdetése és  a kedvezményes nevezési időszak túl rövidre sikerült. Ezért – bár az országúti versenyre szép számmal neveztetek – úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk a kedvezményes (bruttó 3800 Ft) nevezést Május 13-ig. Természetesen ez minden versenyszámra érvényes.

Monti verseny a Hungaroringen. Miiii? Hülyék vagytok? – Nem.

Amiről még nem beszéltünk: A Hungaroringen van egy Off Road Center, amin a Cube Mini MTB Maratont szervezzük, szintén június 29-én. Erre is természertesen kedvezményesen tudtok nevezni május 13-ig. Első hallásra furcsa lehet, hogy milyen monti versenyt lehet összehozni a Hungaroringen, de hangsúlyozzuk egy nagyon jó off road pályán tudjátok magatokat és a bringátokat kipróbálni ha neveztek a Cube Mini MTB Maratonra. Célunk, hogy mosolyogjatok, ezért nem lesz kemény a terep. A héten a pályákról lesz egy videó is. Személyesen Valter Tibort visszük ki, a Waberer’s Areus CUBE Pro MTB Team csapatvezetőjét, a mountain bike válogatott szövetségi kapitányát, aki korábban országúti kerékpárversenyzőként lett párszor magyar bajnok, így bátran kijelenthetjük, hogy ért a pályákhoz. Kíváncsiak vagyunk: ő vajon mit mond.

cube_MTB_mini_maraton

Nyeremény

Igen, nevezni nem csak az élményért lehet, hogy  a Hungaroringen versenyezhettek-tekerhettek. Hanem a versenyek után közvetlenül június 29-én kisorsolunk az indulók között 500.000 ft értékű Cube nyereményeket. A főnyeremény természetesen egy bringa lesz. Hogy pontosan milyen, azt a videóban mutatjuk be. Tudjátok, abban, amiben Valter Tibit visszük ki a Hungaroring off road központjába, hogy véleményezze a Cube Mini Maraton pályályát.

Csattanó nincs?

De van. Akinek még ez sem elég, egyetlen, azaz egyetlen napon lesz még egy kedvezményes nevezés, de csak személyesen. Hogy hol? Azt legközelebb eláruljuk!

Tehát május 13-ig kedvezményes nevezés (bruttó 3800 ft-ért) a Cube Tour De Hungaroringre és a Cube Mini MTB Maratonra. Ki ne hagyd 5 év után az első versenyt a Hungaroringen!

Nevezni itt tudsz!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo