fbpx

Pályabejárás két keréken: miénk a Hungaroring!

Május 17-én, szombaton immár negyedik alkalommal foglalhatták el a kerékpárosok a Hungaroring aszfaltját.

_OPE5099

A világhírű versenypályán, ahol máskor nagy teljesítményű motorok dübörögnek, most több mint 500 bringás tekert körbe az Opel Legendák Találkozása program keretén belül. A biciklisták alaposan bemelegítettek a versenypálya tesztelésére, hiszen Gödöllőről és Budapestről már egy kellemes kerékpártúrával érkeztek a mogyoródi rendezvényre. Bár az időjárás egész héten semmi jót nem ígért, hétvégére megkegyelmezett a résztvevőknek, akik szerencsére szép számban választották a Vuelta Sportiroda és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub szervezésében zajlott Miénk a Pálya! kerékpáros rendezvényt hétvégi programnak.

A bringások hétvégéhez mérten már korán reggel gyülekezni kezdtek Gödöllőn és Budapesten, hogy 9 órakor már a Hungaroringen kezdhessék az egyedi élményt nyújtó biciklizést. Az egy órás „pályabejárás” után sorsoláson vehettek részt az indulók, majd 12 órakor visszaindultak Mogyoródról a karavánok.

Akit nem kizárólag a kerékpározás érdekelt, az egy színes programokban gazdag napot tölthetett el a Hungaroringen, ahol az autós eseményeken kívül mindenféle családi és kulturális szórakozási lehetőségeket biztosítottak a szervezők. Többek között koncerteket is, ahogy a nap záróeseménye is a Tankcsapda jubileumi koncertje volt.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo