fbpx

Országos bringás reggeli és uzsonna REKORDSZÁMÚ helyszínen

Május 17-én ismét megmozdul az ország, hiszen idén REKORDSZÁMÚ helyszínen, több mint 80 ponton várják finom reggelivel és uzsonnával a bringával munkába vagy suliba igyekvőket.

A Magyar Kerékpárosklub szervezésében az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló Bringázz a munkába! szemléletformáló kampány „KERÉKPÁR = KISZÁMÍTHATÓSÁG” – üzenetét népszerűsítik az egész országban.

A Kerékpárosklub “Bringázz a munkába” kampánya 2023-ban is a munkahelyek kerékpárral történő megközelítését kívánja népszerűsíteni. Ezúttal arra szeretnének rávilágítani, hogy bicikli mindennapos használatával a közlekedés sokkal kevésbé stresszes és a gyerekek is örömmel mennek bringával iskolába.

A szervezők azt írják, hogy míg mi a mindennapos bizonytalanságban keressük a kapaszkodót, bringánk hűségesen várja, hogy felismerjük benne a megoldást.

Biciklinkre a legnehezebb időkben is számíthatunk, hiszen mobilitást és függetlenséget biztosít, így segítségével magunk menedzselhetjük az időnket anélkül, hogy menetrendekhez, vagy közlekedési dugókhoz kellene alkalmazkodnunk.

A kampányhoz kapcsolódóan az elmúlt években számtalan érvet sorakoztattak fel a kerékpározás mellett, idén azonban a kerékpározás kiszámíthatóságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Pattanjatok bringára és fogadjátok el ti is a kerékpárosként nektek járó reggelit, ill. uzsonnát, mert május 17-én ismét Bringás reggeli! Akár a szabadban étkezel, akár a munkahelyeden fogyasztod el a bringás reggelit, falatozz bűntudat nélkül, hiszen a rendszeres bicajozás fittebbé és egészségesebbé tesz!

Keresd a térképen a hozzád legközelebbi helyszínt, és csatlakozz a bringás reggelihez és uzsonnához május 17-én!

Helyszínek: https://tinyurl.com/yc29hahm

Bringás reggeli esemény: https://fb.me/e/FfG334cY

A Bringázz a munkába! kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával valósul meg.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo