fbpx

Nyerj egy kerékpárt a Tour de Ajkán!

Hamarosan zárul a Tour de Ajka utolsó kedvezményes nevezési időszaka, ezért ha már tudod, hogy ott szeretnél lenni április 27-én a verseny rajtjánál, akkor érdemes még március 31-ig benevezned.

Idén április 27-28-án rendezik meg a 4. Tour de Ajka országúti kerékpárversenyt, ahol két szakaszon (szombaton időfutamon, vasárnap Ajka-Pápa-Ajka mezőnyversenyen) küzdhetnek meg egymással az országúti kerékpárosok. Az idei versenyen a küzdelem élményén felül még azért is érdemes elindulni, mert a versenyzők között egy kerékpárt is kisorsolnak tombolán a szervezők, tehát nem kell megnyerned a versenyt ahhoz, hogy nyerhess, hanem erőnléttől függetlenül mindenki egyenlő eséllyel a nyereménykerékpár tulajdonosa lehet.

A rajtcsomagban Tour de Ajka emléktárgyat és pólót is talál minden induló, a célba érkezők pedig egyedi befutó éremmel lehetnek gazdagabbak. Kedvcsinálóként megmutatjuk a póló látványtervét.

A nevezéssel nem árt sietni, ha nem szeretnél lemaradni a versenyről, a kedvezményes előnevezés március 31-én lezárul (utána április 16-ig már csak teljes áron lehet nevezni), melyet megtehettek a Tour de Ajka honlapján.

 

Nevezni és bővebb információkat itt találtok a versenyről: http://tovafutok.hu/tour-de-ajka/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo