fbpx

Nagyban játszol? Rotwild-AMG GT-S

Van alsóhangon 45 millád egy Mercedes AMG GT S-re? Akkor ne aprózd el, most kaphatsz hozzá egy Rotwild GT-S bringát is alig több mint 3 000 000-ért, bár hátizsákostól, pumpástól! Stílusos csomag!

A Mercedes és a kerékpárgyártás nem áll távol egymástól. Már 1996-ban létezett a Mercedes-AMP össztelós bringa, ami akkor a csúcsokat jelentette. Sajnos azóta az AMP már mással foglalkozik, de a német cég webshopja ma is két bringát jegyez nem is beszélve a SMART eBike vonalról

rotwild-mercedes-amg-gts-bike2

Ezt a szintet durván megugorva hozták létre a Rotwild céggel közösen a GT-S montit, ami színében és árában is passzol a szuperkupéhoz. A két cég montis csapatot is üzemeltet, milyen meglepő AMG-Rotwild Racing Team néven. Így adott volt a feladat, és a partner is.

rotwild-mercedes-amg-gts-bike7

Az alapgépet a Rotwild R.R2 HT 29 adta amivel a csapat versenyző is mennek. Minden egyes alkatrész a csúcsot képviseli kezdve az elektromos Shimano XTR Di2 szettől az unikális Formula 33 Factory villán át a Crank Brothers Cobalt 11 kerekekig.

rotwild-mercedes-amg-gts-bike10

A megállásról a nagyon ritka Formula AMG R1 Racing FCS hidraulikus tárcsafék gondoskodik melynek nyomáspontját szerszám nélkül is állíthatjuk.

rotwild-mercedes-amg-gts-bike8

A GT-S váza monocoque technológiával készült karbonból, súlya kicsivel egy kiló alatt van. Egyedi festésén kívül sorszámozott plakettet is kapott, ami biztosítja hogy örök gyűjtői érték marad.

rotwild-mercedes-amg-gts-bike11

Az alkatrészek színébe is belecsempészték a sárga színt, legyen szó a monoblokk pereméről, a villa lockout karjáról esetleg az agyak pereméről.

rotwild-mercedes-amg-gts-bike9

Ok, mai árfolyamon olyan 3 300 000 forintot kell kicsengetni érte, de egyrészt ez már nem meglepő a kerékpár piacon, másrészt ilyen nem fog szembejönni az utcán/terepen és kapsz hozzá egy egyébként Thule hordozó táskát, Topeak teleszkóp pumpát, Ergon hátizsákot, és egy szerszámkészletet is. Természetesen színében passzoló kivitelben!

És mennyivel menőbb a következő Cars & Coffee találkozóra ezt is kivinni?!

rotwild-mercedes-amg-gts-bike5

rotwild-mercedes-amg-gts-bike1

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo