fbpx

Merida Cyclocross Magyar Kupa beszámoló, eredmények, képek

Jó hangulatban és sikerrel zárult a 2018. év utolsó Magyar Kupa futama a Merida Cyclcross verseny, melyen a legkisebbektől az idősebb korosztályokig összemérték erejüket a szakág versenyzői/kedvelői és ezenfelül még szívbeteg gyermekeknek is segíthettek.

December 29-én rendezték a Budaörsi Repülőtér gyepén kialakított pályán a Merida Cyclocross Magyar Kupát, ami már maga nemében attól is különleges volt, hogy egy reptéren versenyezhettek az indulók. De ezenfelül a szervezők megpróbálták a legtöbbet kihozni a terület adottságaiból és egy izgalmasat pályát építettek. Az esemény nem csak a versenyzésről szólt, hanem az indulók és a nézők jótékonykodhattak is, a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt segíthették nevezésükkel is egyéb pénzbeli adományaikkal.

A reggel a tehetségkutató futamokkal indult, ahol a legkisebbek próbálhatták ki, hogy mit tudnak a számukra kijelölt pályán, hátha kedvet kapnak majd a további a versenyzéshez és ők lesznek a jövőben a hazai kerékpározás csillagai (bár már eléggé megszállottnak kell lenni ahhoz, hogy ilyen időben is kerékpárra üljenek).

10.45-től a szokásos időrendben zajlottak a futamok a megszokott versenyzőkkel, egyedül a délutáni elit futam volt egy kissé foghíjas, ahol pár név a megszokott dobogósok közül hiányzott. Ezt a futamot végül Szöllősi Ferenc nyerte Kiss Hunor és Király Levente előtt. A felnőtt nők még délelőtt rajtoltak, itt Szekeres Viktória volt a leggyorsabb, megelőzve Kubik Csengét és Horváth Adélt.

Részletes eredmények: https://versenyzek.hu/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/81/MERIDA-Cyclocross-magyar-kupa

Fotógaléria:

Fotók: Farkas Milán – (www.milanphoto.hu)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo