fbpx

Március első napjaiban Port.hu Bringaexpo

Ha március, akkor PORT.hu Bringaexpo, ezúttal 2012. március 1-4. között, a már megszokottá vált HungExpo B-pavilonjának 6500 négyzetméteres területén. A jubileumi, ötödik expóra, a kínálat az előző évekhez képest tovább színesedik, új kiállítók, ezáltal új márkák is csatlakoznak 2012-ben a Bringaexpo „karavánhoz”, így bátran mondhatjuk, az itthon elérhető teljes paletta megtekinthető lesz a rendezvényen.

A látogatók a kerékpáros kiállítás mellett, a Hungexpo azonos időben lévő rendezvényeit (Utazás kiállítás, Boat-show stb.) is megtekinthetik, ráadásul már lehet elővételes jegyet venni, kedvezményes áron.

Port.hu Bringaexpo

A nyitónap, különleges lehetőséget kínál az iskoláknak, az előzetesen regisztráló osztályok ezen a napon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon olvasható. Az idei évben ismét nagy hangsúlyt kapnak az elektromos kerékpárok, ezek kipróbálására egy nagyméretű tesztpályát is biztosítanak a szervezők a látogatók számára. Továbbra is ingyenes lesz a jegy mellé az informatív Bringaexpo különszám, illetve a kerékpárral érkezők őrzött körülmények között parkoltathatják kerékpárjaikat az erre kijelölt 200 férőhelyes tárolóban.

További információ a nyitva tartásról, a kiállítókról és elővételes jegyvásárlás is a www.bringa.hu/expo oldalon található.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo