fbpx

Maloja nyári férfi és nyári kerékpáros ruhák: Taubensee ujjatlan mez, Steinbach nadrág, Dove Top mez és Joyce nadrág

Magyarországon egy eddig még nem annyira ismert márka, a Maloja, egy férfi és egy női mez + nadrág szettjét mutatjuk most be. Egyik modell sem a klasszikus (országúti) kerékpáros ruházat irányvonalát követi, hanem a megjelenést és a funkciót ötvözik így kapva egy olyan öltözetet, amit bárhol viselhetünk.

Maloja Dove Joyce Taubensee Steinach

A Maloja név Svájcból ered, egy ottani kisvárosról kapta a nevét. Az alapítók egy olyan helyet kerestek, ahol távol lehettek a nagyváros nyüzsgésétől és semmitől sem zavartatva csak a kikapcsolódásra koncentrálhattak. A mai napig megmaradt a márka természetközelisége, minden egyes kollekciójukat áthatja a Maloja-életérzés: “Járd a saját utadat”, “Tiszteld az embereket és a természetet”, “Koncentrálj arra, hogy az egyszerű dolgok fontosak az életben”, “Meg kell tanulni élvezni az adott pillanatot “. Amit még mindenképpen fontos megemlíteni a márkával kapcsolatban, hogy saját gyárral rendelkezik és a saját maguk által fejlesztett alapanyagot használják a ruhák gyártásakor. A Maloja katalógusokban nem modellek mutatják be a ruhákat, hanem azok, akik szervesen részt vettek azok megalkotásában, ez is azt mutatja, hogy egy igazán emberi márkáról van szó. A kerékpáros ruházaton kívül sí ruházatot is gyártanak, amikre szintén igaz minden az előbb leírtak közül.

Maloja Dove Joyce Taubensee Steinach

Maloja Dove Top női mez

Maloja Dove Joyce Taubensee SteinachA Rock’n Roll kollekcióból származó Dove női mez megjelenésének köszönhetően akár sportos mindennapi viseletnek is elmenne, de a Maloja olyan fontos tulajdonságokkal is felruházta, melyek tökéletes társsá teszik kerékpározás során. Tervezéskor a női anatómiát figyelembe véve alkották meg ezt a felsőt, mely rugalmas anyagból készül, szabadon lehet benne mozogni bringázás közben, speciális

Polygiene anyaga megszűri az UV sugarakat, ezenfelül rendkívül jól szellőzik, tökéletes választás a legforróbb nyári napokra is. Hátul egy nagy méretű zsebet találunk, melybe bőven elfér akár pár müzliszelet és a lakáskulcsunk is. A Dove mezben egy kávézóba vagy egy étterembe is bátran beülhetnek a hölgyek, senki nem fogja őket kinézni a ruházatuk miatt.

 

Jellemzők:
-Ujjatlan, nőies kialakítás
-Kiváló lélegző képesség
-Rugalmas
-UV szűrős Polygiene anyag
-Egy hátsózseb
-Rock’n Roll kollekció
Ára: 15 990 Ft
Bővebb információ: https://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/ruhazat/polok-mezek/maloja-dove-top-ltblu-mez

Maloja Joyce női nadrág

A Joyce női nadrág tökéletes passzol az imént bemutatott mezhez, ami nem véletlen, hiszen mindketten azonos kollekció tagjai, ami nem más, mint a Rock’n Roll. Megjelenése alapján egyértelműen mondhatjuk, hogy nőknek tervezték, virágos mintázat lila alapon, de nem csak külsőben gondolt a Maloja a hölgyekre, hanem a nadrág szabása is kifejezetten női testre készült, ezzel kapcsolatban minden apróságra odafigyelt a gyártó. Gyorsan száradó, polystrech anyagból készült, mely rendkívül rugalmas, nem akadályoz kerékpározás közben, igazán kényelmes viselet és a komfort fokozása érdekében egy gumis panel is található a nadrág hátsó részében.

Maloja Dove Joyce Taubensee Steinach

Zsebek tekintetében is remekel a nadrág, elöl két zippzáras zsebet találunk, ahová az olyan dolgokat rakhatjuk, melyekre nagyon vigyázni szeretnénk, egy mobiltelefon is bőven elfér benne, ráadásul úgy van kialakítva, hogy nem zavaró kerékpározás közben. A derékrész belül tépőzárakkal állítható, melyek igazán erős darabok, segítségükkel több centivel tudjuk növelni vagy csökkenteni a derék körméretét és a minőségi tervezésnek köszönhetően garantáltan nem fognak egyhamar tönkremenni. Bármennyire is a Joyce egy kerékpáros nadrág, bátran hordható utcára is, hiszen ránézésre egy laza nyári nadrágnak tűnik és csak a szakértő szemek tudják, hogy bringázás közben van igazán elemében ez a ruhadarab.

Maloja Dove Joyce Taubensee Steinach

Jellemzők:
-Női anatómiának megfelelően tervezett kerékpáros nadrág
-Gyorsan szárad
-Rugalmas Polystrech anyag
-Kényelmes viseletet és szabad mozgást biztosít
-Két első zippzáras zseb
-A hátsó részen egy rugalmas betét található, ami tovább fokozza a szabad mozgást
-A derékrész tépőzárakkal állítható
-Rock’n Roll kollekció
Ára: 19 990 Ft
Bővebb információ: https://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/ruhazat/shortok-nadragok/maloja-joyce-short-dkblu-multi-nadrag

Maloja Dove Joyce Taubensee Steinach

Maloja Taubensee ujjatlan férfi mez

A Taubensee mez egy igazán univerzális kerékpáros felső, ami mini gallérjával, ujjatlan kivitelével és kiválóan szellőző anyagával tökéletes választás a legforróbb nyári napokra szinte bármilyen kerékpáros tevékenységhez, de külsejének, stílusának köszönhetően nem hivalkodó, ezért nem kell zavarba jönnünk benne, ha éppen le kell szállnunk a kerékpárról. Elöl végig zippzáras, tehát akár fejvédőben is fel vagy levehetjük, vagy éppen a szellőzés mértékét is tudjuk vele szabályozni a hőségben. UV sugarakat szűrő rugalmas poliészter anyagból készült, ami hozzájárul a mez nagyfokú kényelméhez. A hátulján három zseb található, melyek formája eltér a megszokottól, a két oldalsó zsebet úgy alakították, hogy könnyebben elérhetőek legyenek. A mez alján szilikon csík akadályozza meg, hogy a kerékpáros felsőnk el vagy felcsússzon, ez egy igazán fontos dolog, mert nincs annál rosszabb, mint amikor a mez alját folyamatosan kell igazgatni, mert az elcsúszik. Legyen valaki túrázó, országútis vagy városi bringás a Taubensee-ben megtalálhatja számításait.

Jellemzők:
-Férfi ujjatlan mez
-Elöl végig zippzáras
-Kiváló lélegző képesség
-Rugalmas
-UV szűrős Poliészter anyag
-Három hátsózseb
-Szilikon csík a mez alján, mely meggátolja a felcsúszást
-Beyond The Mountains kollekció
Ára: 17 990 Ft
Bővebb információ: https://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/ruhazat/polok-mezek/maloja-taubensee-top-ujjatlan-red-poppy-mez

Maloja Steinach nadrág

Akárcsak a Joyce-nál a Steinach nadrágnál is látható, hogy a Maloja nagyon odafigyelt a tervezés során, hogy a túracélú kerékpározásnak és az utcai viseletnek is tökéletesen megfeleljen a ruhadarab. A rugalmas anyagának és a hátsó elasztikus anyagból készült panelnek köszönhetően a Steinach kényelmes viselet és szabad mozgást biztosít mind kerékpározás közben mind az utcán hordva. A derékrésze kívülről az igényesen megtervezett és kivitelezett tépőzárakon keresztül állítható, a dupla biztonság érdekében két gomb rögzíti a nadrágot a bringás derekára, előrehajoláskor nem fordulhat elő az, hogy a nadrág dereka hirtelen elengedjen. Zsebekkel bőven ellátták a Steinach-ot, szám szerint ötöt találhatunk, egy nagyot lent a nadrág oldalán, melybe elég sok dolgot pakolhatunk, elöl két zippzáras zsebbe pakolhatjuk a számunkra fontos dolgokat, míg a nadrág hátulján is található két zseb, de ezek inkább csak az utcán jönnek jól, hiszen kerékpározás közben bármilyen merev tárgy itt zavaró lehet. A Steinach tökéletes választás azoknak, akik egy olyan nadrágot keresnek, amit kerékpáron és az utcán vagy túrázásra is hordhatnak egyaránt.

Jellemzők:
-Kerékpáros rövidnadrág
-Rugalmas anyag
-Kényelmes viseletet és szabad mozgást biztosít
-A hátsó részen egy rugalmas betét található, ami tovább fokozza a szabad mozgást
-Tépőzáras és zippzáras zsebek
-Állítható derékrész
-Beyond The Mountains kollekció
Ára: 22 500 Ft
Bővebb információ: https://www.k2-bike.hu/shop/kerekparos-termekek/ruhazat/shortok-nadragok/maloja-steinach-glacier-nadrag

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo