fbpx

Ma zárul a kedvezményes nevezés a Balatonkörre!

Már most több mint 1700-an előneveztek, így biztos, hogy az eddigi legnagyobb létszámmal indul útjára május 3-án, szombaton a 15. Balatonkör túra. Nevezz be Te is, és legyél részese az év egyik legnagyobb kerékpáros bulijának! Nevezési lehetőség itt: www.balatonkor.hu/nevezesi-informaciok

Az internetes előnevezés határideje: 2014. április 23. (szerda)!

balatonkor_fured

Távok, szálláslehetőségek és részletes információ a www.balatonkor.hu oldalon.
A Nagykör (206 km) és Kiskör (85 km) indulói között a helyszínen egy-egy 150.000,- Ft értékű SCOTT kerékpárt sorsolunk ki.

Aki elindul a McDonald’s BringaMánia Balatonkör bármelyik távján, az bekerülhet a McDonald’s Bringamánia TEKERJ EL RIOBA! játékába, amivel értékes ajándékokat nyerhet, és ha igazán szerencsés, akkor másodmagával eljuthat a híres Maracana Stadionba, Rio de Janeiro-ba a július 13-ai döntőre! Részletek a www.bringamania.hu oldalon.  

balatonkor_csaladi

A Nyitott Balaton programsorozat keretében három napra Budapestre költözik a Balaton. Április 25-26-27-én az Erzsébet téren a Balaton környéki települések mutatkoznak be. A programok közül kiemelkedik a szezonnyitó BringaMánia Balatonkör, amire itt személyesen is nevezhetsz.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo