fbpx

Körbebringázzuk Magyarország második legnagyobb tavát: 6. Intersport Tour de Tisza-tó

Május 4-én Tiszafüredről rajtol a 6. Intersport Tour de Tisza-tó, a Magyarország második legnagyobb tavát megkerülő kerékpáros verseny és túra mezőnye. A 65 kilométeres táv teljesítői megkerülhetik a Tisza-tavat, a 15 kilométeres túra résztvevői kényelmesen bejárhatják Tiszafüred környékét. A görkorcsolyásokat 57 kilométer várja a tóparton!

5_Intersport_Tisza_to_2

Az Intersport Tour de Tisza-tó mezőnyéhez a kerékpáros-futó vegyes csapatok is csatlakozhatnak: ez a Tisza-tavi Bringatlon, egy olyan váltóverseny, amikor minden részt vevő csapatnak garantáltan két kerékkel kevesebb van – vagyis aki nem kap bringát, az bizony fut. A mezőny együtt rajtolva vág neki Poroszlóról az 57 km-es távnak, sőt a tiszafüredi célvonalon is együtt kell áthaladniuk. Azt a csapatok dönthetik el, hogy mikor cserélnek a táv során, és hogy a váltó tagjai mennyit futnak és bringáznak.

5_Intersport_Tisza_to_1

A Tisza-tó partján rendezett az 6. Intersport Tour de Tisza-tó eseményen akár országúti, akár mountainbike-kal részt lehet venni – a távok bármilyen kerékpárral, minimális kerékpáros tudással is teljesíthetők!

Bővebb információ: www.futanet.hu

Ha további információkra lenne szüksége, örömmel állunk rendelkezésére.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo