fbpx

Kondenzgyík Maraton júniusban másodszor

A 2012-ben megrendezett I. Kondenzgyík Maraton sikerét a verseny utáni kommentek és versenyzői vélemények visszaigazolták. A verseny tapasztalatain okulva a rendező Freeriderz SC bízik abban, hogy 2013. június 09-én egy még színvonalasabb versenyt sikerül összehoznia. A Szövetség döntése alapján a II. Kondenzgyík Maraton Miskolc idén is ranglista verseny lesz. (www.miskolcmaraton.hu)

Az alapok maradnak:
A pálya nyomvonala és változatos szintemelkedése egyöntetűen elnyerte a versenyzők tetszését, ezért azon nem változtatva 28-56-84 km-es távot lehet idén is választani (1-2-3 kör)
Rajt – Cél terület a megszokott Miskolc, Csanyik – Királyasztal
Rajt 10.30.-kor, felvezetéssel.
Kategóriák a szövetség szabályainak megfelelően
–    Ami biztos, hogy nem változik az a kitűnő kiszolgálás!

kondenzgyik_maraton_03

Ami változik:
A szervezők ígérik, hogy a helyszíni nevezést felgyorsítják, a tavalyi egy munkaállomással szemben idén három asztalnál regisztrálják az indulókat.
Több lesz a bringamosó! (Reméljük nagy szükség nem lesz rá!)
Előnevezni idén a Balaton Time Team honlapján lehet: http://www.balaton-team.com/index.php/nevezes/kgyik2013.html
Az idei évben az előnevezési és a helyszíni nevezési díjak között nem lesz különbség, viszont a verseny emblémájával ellátott pólót csak az előnevezők számára biztosítanak a szervezők, így megéri hamar regisztrálni! A tavalyi fekete-neonzöld kombináció után az idei póló még ütősebb lesz!

kondenzgyik_maraton_02

A verseny szervezői legnagyobb feladatuknak a versenyzők kiszolgálásán kívül a hozzátartozók, nézők kiszolgálását tűzték ki célul. Aki egyszer ide eljött az tuti vissza is jön!
kondenzgyik_maraton_01–     Értékes ajándékok!
–    Sportbaráti hangulat!
–    Koncertek!
–    Jó kaja, ingyen sör!
–    Gyerekeknek bringaverseny, lézerharc, arcfestés, ugráló vár.

A tavalyi évhez hasonlóan a Kondenzgyík Maraton Miskolc idén is a Maratoni Hétvége keretében kerül megrendezésre, ezért aki kemény az szombaton futhat a 21. Bükki hegyimaratonon (www.hegyimaraton.hu) majd másnap teljesítheti a II. Kondenzgyík Maratont is.

2012. legkeményebb versenyzője, így az Év Kondenzgyíkja, Papp Gergő volt, 63 km futás után másnap 84 km-t teljesített bringán!

Versenykiírás és részletek a rendezvény honlapján: www.miskolcmaraton.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo