fbpx

Klasszikus emelkedők, új versenyrendszer: ROSE CHALLENGE 2014

rose_challenge_2Mi is versenyzünk, tudjuk mennyire nehéz összeegyeztetni egy hagyományos versenynek az időigényét a családdal és/vagy a munkával. Tudjuk milyen frusztráló, amikor nem olyan szintű szolgáltatást kapunk, mint amiért fizettünk. Ezekről árulkodik, hogy egyre többen kerékpároznak, de mégis csökken az indulók száma.

Ezért olyan lehetőséget akarunk biztosítani, ami során összemérhetitek magatokat más sportolókkal nevezési díj nélkül és időtől függetlenül Magyarország emblematikus emelkedőin március és október között.

Szeretnénk új motivációt adni a mindennapi kerékpározáshoz úgy, hogy megérezhessétek a verseny okozta izgalmakat, akkor is, ha nem tudtok egy egész napot a versenyre áldozni…

rose_challenge_1A versenyről: Hazánk klasszikus emelkedőin mérhetitek össze képességeiteket ha részt vesztek szegmens versenyünkön a Stravan okos telefonotokkal vagy kompatibilis GPS eszközötökkel. Egyelőre kettő emelkedőt találtok, melyek a ROSE CHALLENGE részei (Dogogókő és a Hármashatárhegy), de a tavasz közeledtével ez a sor bővülni fog három másik heggyel, ahol versenyezhettek.

Díjazás: Havonta 10 résztvevőt sorsolunk ki, akik ROSE ajándékokat nyernek. Itt nem teljesítménytől függ, hogy kik közül sorsolunk. Lehet, hogy egyik hónapban elrejtünk ajándékokat az emelkedők mentén… másik hónapban meg kell osztani az eredményetek a Facebook oldalunkon. Minden hónap mást hoz!

Az év végén minden hegyen a legjobb összesített eredménnyel rendelkező női és férfi versenyzőnek „End Of Season Party” keretében ROSE ajándékutalvány mellett egy teljesen egyedi bajnoki mezt is átadunk!

Etika: Azért teremtjük meg ezt a lehetőséget, hogy visszahozzuk a versenyzés igazi élményét, ami megkopott. Éppen ezért reméljük, hogy mindenki csak saját erejéből elért eredményeket tesz közzé. Nyilvánvalóan kirívó esetektől eltekintve nem fogunk kontrollt gyakorolni. Megbízunk BENNETEK!

Elérhetőség:

E-Mail: rosemail@rosebikes.hu

Facebook: https://www.facebook.com/RoseBikesHungary
Strava club: http://www.strava.com/clubs/53204

Elérthető szegmensek:

–        Dogogókő: http://www.strava.com/segments/6678269

–        Hármashatárhegy: http://www.strava.com/segments/6706885

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo