fbpx

Ezen a hétvégén rendezik az E-bike Test&Show-t!

Az Utazás kiállítás kiemelt témája az aktív- és kalandturizmus, melyhez szorosan kapcsolódik a kerékpározás is. A 45. Utazás kiállításon első ízben bemutatkozó E-bike Test&Show hatalmas érdeklődésre és népszerűségre tett szert úgy a látogatók, mint a kiállítók körében, ugyanis több, mint 1600-an próbálták ki a 100 db e-bike-ot egy külön erre a célra épített 3000 négyzetméteres pályán.

A 2. E-bike Test&Show 2024. február 22-25. között az Utazás kiállítással, a Budapest Boat Show-val és a Karaván Szalonnal egy időben várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A tavalyi évhez hasonlóan a rendezvény keretein belül a hazai márka képviselőinek széles palettája várja a látogatókat. Az érdeklődők a standokon nemcsak megtekinthetik az elektromos kerékpárok kínálatát, díjmentesen ki is próbálhatják őket a 3000 m2-es tesztpályán a kiállítás teljes nyitvatartási idejében, nem utolsó sorban egy értékes Haibike Alltrack 6 elektromos MTB-ot is kisorsolunk a tesztelők között az ebikeshop felajánlásával.

Az e-bike-ok tesztelése mellett érdemes szétnézni az Utazás kiállítás standjai és programjai között, hiszen 23 belföldi-, és 28 külföldi desztináció csábítja utazásra a látogatókat, idén is fergeteges kedvezményeket biztosít a Fesztivál Sziget és a Blogger Corner keretében 9 utazó osztja meg tapasztalatait és ad tippeket az élményekkel teli vagy akár az extrém felfedezésekhez.

Az Utazás kiállítás belföldi díszvendége 2024-ben Gyula és Békés Vármegye, a festői természeti környezetéről híres Bulgária pedig a kiállítás külföldi díszvendége lesz.

A 32. Budapest Boat Show-n a látogatók megtekinthetik a különböző márkájú motoros és elektromos hajókat, válogathatnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, szolgáltatások és ruházatok közül, valamint a vízi sportokhoz szükséges eszközöket is beszerezhetik.

Jegyvásárlás és további információ a www.utazas.hungexpo.hu oldalon.

 

Képes beszámolónk a 2023-as kiállításról:

Képekben az Utazás Kiállítás bringa részlege

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo