fbpx

Kellys Thermo lábmelegítő

teliruha_kiegeszitok_21A negyed évszázada korszerű, ár/érték arányban kimagasló kerékpárokat kínáló Kellys fejlett alapanyagokat alkalmazó, igényesen megtervezett és kialakított bicajos ruházati palettával is rendelkezik. A bicajokhoz hasonlóan a kiegészítők is ebben a szellemben kerülnek a boltokba: a bemutatásra kerülő SuperRoubaix® szövetből készült Thermo lábmelegítő egyértelműen a hazai pénztárcákhoz igazított áron kapható!

Az egész éveben bringázók számára a hűvös időjárás beköszönte mindenképpen kihívást jelent, a végtagok pedig különösen érzékenyek az optimálisnál hidegebb levegőre. Egy jól megtervezett, és kellő hőszigetelést biztosító lábmelegítő rövid nyári kerékpáros nadrággal párosítva a legtöbb őszi-téli napon kiválthatja a hosszú szárú nadrágtípust, mindezt töredék áron. És nemcsak az alacsony költség a vonzó: a nappali felmelegedéssel a lábmelegítő levehető, így biztosítva a kellemes közérzetet. Szerintünk egy lábmelegítőnek minden kerékpáros ruhatárában ott a helye!

A lábmelegítő esetében az egyik legpraktikusabb ruházati kiegészítőről van szó, főleg ha olyan színvonalat képvisel, mint a Kellys Thermo. Hatékony védelmet biztosít a hűvös levegőre és a szélre fokozottan érzékeny térdízületek számára, elasztikusságával pedig pontosan követi le a lábszár vonalait. A Thermo sikerének záloga a fokozott hőszigetelést biztosító, bolyhos béléssel ellátott, rendkívül elasztikus SuperRoubaix® technikai szövet. A többi Kellys végtagmelegítőkhöz hasonlóan a alapanyagot az egyik legnevesebb olasz ruhaipari óriás, a M.I.T.I. biztosítja. A SuperRoubaix® a ma elérhető egyik legfejlettebb technikai szövet, amely ideális a kerékpársporthoz. Többirányú rugalmasságot biztosít, vastagságához képest meglepően melegen tart, emellett a testpárát is hatékonyan elvezeti. A világ vezető ruházati márkái is előszeretettel alkalmazzák a SuperRoubaix® szövetet.

[divider scroll_text=””]
A Thermo RBX térdmelegítő szabása „L” méretben kellően hosszú, a bokától egészen a nadrágban elhelyezett szivacsbetétig ér. Közepes lábvastagsághoz készül, ellenben a SuperRoubaix® fokozott rugalmassága a vaskosabb végtagok számára is nyújt „tartalékot”. A szlovák tervezők a felső „végen” lecsúszást megelőző szilikoncsíkot helyeztek el, így a Thermo még nyeregből kiállva történő sprintek során is a helyén marad. A szegélyen szereplő márkafelirat befele „néz”, a csupasz bőrön is jól tapad. A bokazáródás pontos és feszes, így nincs szükség talppántra. A lábmelegítő fel- és levétele relatíve egyszerű, legalábbis nem bonyolultabb, mint a hosszú szárú kerékpáros nadrágok esetében. Az ergonomikus, lapos varrások fokozzák a kényelmet, illetve az illeszkedés pontosságát.

[divider scroll_text=””]
A Kellys a közúti biztonságra is figyel. A márka logója fényvisszaverő nyomatként szerepel a Thermo térdmelegítőn, a diszkrét „szignót” tekinthetjük márkafüggetlennek, mivel nem olvasható ki belőle a gyártó neve. A biztonságot fokozó elem célszerűen hátsó irányba néz, esetleg kissé oldalirányba elfordítva. A lábmelegítőt mindenképpen e szerint húzzuk fel! A téli rövid nappalok és a gyakorta kedvezőtlen látási viszonyok során ez különös fontosságot kap.

A kerékpáros végtagmelegítők világában nincsenek csodák, de az anyagválasztás és az átgondolt kialakítás – mint ahogy azt a bemutatóból láthatjuk – sokat számít. A Kellys Thermo lábmelegítő pontos illeszkedést biztosít, az anyagvastagsághoz képest meglepően meleg, könnyű, és ha már nincs rá szükség, kis méretre összehajtható vagy -gyűrhető. (A két lábmelegítő egy-egy mezzseb simán elfér.) A test vonalainak tökéletes követése révén védelmet nyúlt a szél ellen, illetve a „lélegző” tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a túlmelegedést. Ha pedig túl meleg viseletnek bizonyul, pár perces átöltözéssel segíthetünk a problémán. Ezt egyetlen hosszú szárú nadrág sem mondhatja el magáról!

Kellő tapadást biztosító szilikonnyomat...

Kellő tapadást biztosító szilikonnyomat…

Jellemzők:

  • kiváló, elasztikus alapanyagból készült lábmelegítő
  • hűvös időjárásban rövid kerékpáros nadrággal párosítva ideális viselet
  • többirányú rugalmasságot és kiváló hőszigetelést biztosító SuperRoubaix® szövet
  • vékony, kis méretre összehajtható
  • a láb vonalait pontosan követő szabás
  • ergonomikus, lapos varrások a kényelem fokozása érdekében
  • felcsúszásgátló szilikoncsík a stabilitásért
  • pontos, jól szigetelő bokazáródás
  • fényvisszaverő Kellys logó
  • fekete színben, XS-XL méretben kapható

Fogyasztói ár: 7190 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján, ahol a térdmelegítő mellett számos hasznos ruházati kiegészítőt találunk.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo