fbpx

Kellys Kite 12 és Kite 12 Race futóbicikli

Nagyon menő kinézetű futóbringa kétféle kivitelben és tizennégyféle színben, így aki ezek közül nem tud választani az nem is akart igazán ilyet 🙂 A Kite 12 a kedvezőbb árú, de fék nélküli kivitel, a Kite 12 Race pedig azoknak kedvez akik nem olyan helyen laknak ahol sík út lenne a gyerek szárnypróbálgatásaihoz.

kellys_kite_12_race_futobringa9

Masszív, de könnyű alumínium vázra épül, így biztosan örökölhető lesz, nem úgy mint a messziről sötétben hasonlónak látszó nagyáruházi modellek. Kerekei rendes csapágyazott, karbantartható agyak köré épülnek, gumijai ballonosak, és belsővel is rendelkeznek, így sokkal jobban tompítják az út felől jövő ütéseket mint az olcsó tömörgumis kivitelek.

Nyeregmagassága természetesen állítható (350-400 mm), de egészen alacsonyról indul, így 3 éves kortól már simán használni fogják tudni a kicsik. És hát nincsen könnyebb módja az egyensúlyozás megtanulásának mint egy futóbringa. A középrész helyén a lábnak is kialakítottak megfelelő helyet, így amikor már megy az egyensúlyozás, felrakhatja a lábát, és úgy suhanhat.

A Kite 12 Race kivitelen már hátsó féket is találunk, ami nem is annyira a száguldozás megfékezésére való (bár hatásos), mint inkább az olyan helyeken való gurulásra ahol nem sík a talaj. Természetesen minden európai vonatkozó szabványnak megfelel a bringa, és a biztonságra is figyeltek, ezért a markolat végén gumi ütköző található. Ez nem csak a kormányt védi a földre „döntéskor” hanem esés esetén a kormány vége nem tud sérülést okozni.

A szivárvány minden színében kapható a Kite 12, tényleg csak a képzelet szab határt. Mivel a súlya mindössze 3,9 kg, ezért a szülőknek cipelni is könnyebb lesz amikor elfárad a gyerek, mert hát bármilyen hihetetlen, de ilyen is előfordulhat néha.

Forgalmazó: Kellys Bicycles s.r.o.

Elérhetőség: https://www.kellysbike.com/hu/junior-c0000000000519/

Fogyasztói ár: 25.990 Ft (Kite Race: 29.990 Ft)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo