fbpx

Hogyan tárold a bringádat otthon? – BBB Cycling kerékpártartók

Sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy a kerékpárunkat/kerékpárjainkat csak a lakásban tudjuk tartani, amit alapvetően nem bringatárolásra találtak ki, így a kerékpár elhelyezése problémát jelent. Szerencsére a gyártók is felismerték ezt és különböző megoldásokat kínálnak számunkra, melynek köszönhetően praktikusan tudjuk tárolni a bringánkat a lakásban. A BBB Cycling különböző minőségi alkatrészei és kiegészítői között 4 darab kerékpártartót találunk, melyeket most bemutatunk nektek.

Biztos sokaknak ismerős az a probléma, hogy nincs hol tárolnia a kerékpárját, az utcán nem meri hagyni, mert könnyen ellophatják, a közös tárolóhoz is sokan hozzáférnek, így kockázatos ott tartani, a garázs sem biztonságos maximálisan, a lépcsőházban pedig tilos és szintén nem életbiztosítás otthagyni egy kerékpárt, így nem marad más mint a lakás. De a lakásban sincs mindenkinek végtelen helye, ráadásul egy kerékpár sok helyet tud foglalni, idegesítő kerülgetni és valószínűleg mindenkinek dőlt már el, gurult már el a falnak, szekrénynek támasztott biciklije. Egy kerékpártartó sok problémát tud megoldani a bringa tárolásával kapcsolatban, viszont ajánlott minőségi darabot választani belőle, mert például senki nem szeretné ha kerékpárja leesne a tartóról a padlóra összeolajozva a szőnyeget vagy rosszabb esetben megsérülne a bicikli valamelyik alkatrésze. A BBB Cycling kerékpártartóival garantáltan nem lesz ilyen probléma, mert mindegyik okosan tervezett, minőségi darab, melyekkel biztonságban és praktikusan tárulhatjuk a kerékpárjainkat.

 

BBB Cycling WallMount BTL-93 kerékpártartó

Falra szerelhető kerékpártartó, amire a kerékpárunkat a felsőcsövénél tudjuk felakasztani. A falra, horizontális gerendára függőlegesen tudjuk rögzíteni a tartót, amit ha éppen nem használunk akkor fel tudjuk hajtani, ezáltal helyet spórolva. A kampókon szivacs található, ami megvédi a bringánk fényezését a tárolásból adódó nem kívánt sérülésektől. A kampók szögben is állíthatóak. A gyártó ajánlása szerint a tartóra maximálisan 15 kg-os kerékpár tehető fel, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy nehezebb bringákat is elbír.

Ajánlott fogyasztói ár: 13450 Ft
További információkért kattints ide.

 

BBB Cycling WallMount Deluxe BTL-150 kerékpártartó

A fenti WallMount tartó nagytestvére. Ugyanúgy falra, horizontális gerendára szerelhető fel, amire a bringákat a felcsövénél fogva tudunk felakasztani, viszont erősebb konstrukció, ami már optikailag is látszik rajta, vastagabb, szélesebb kampók és masszívabb szerkezet. A gyártó ajánlása szerint maximálisan 20 kg-os kerékpár akasztható fel rá, de tudunk olyanról, aki az ennél jóval nehezebb e-bike-ját tartja rajta problémamentesen. Ha nincs használatban akkor fel tudjuk hajtani, amivel helyet tudunk spórolni, na meg elkerüljük, hogy véletlenül lefejeljük. Szintén szivacsok védik a vázat a kampóktól.

Ajánlott fogyasztói ár: 19865 Ft
További információkért kattints ide.

 

BBB Cycling ParkingLot BTL-126 kerékpártartó

Falra vagy függőleges gerendára szerelhető kerékpártartó, amibe a kerékpárunkat a kerekénél fogva tudjuk felakasztani. A bringánk ezt a tartót használva függőlegesen, a falra merőlegesen áll és az egyik kerék a tartónak a másik pedig a falnak támaszkodik (ezért célszerű a falra valamilyen védelmet tenni ha nem szeretnénk guminyomokat). A kerékpárt stabilan rögzíti a tartó, magasra felszerelhető, garantáltan nem fog leesni a bringánk róla. Használható országúti és mtb kerékpárral egyaránt, 3″-os gumiméretig. A gyártó 20 kg-os súlylimitet adott meg rá, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ennél nehezebb kerékpárokat is elbírja.

Ajánlott fogyasztói ár: 8135 Ft
További információkért kattints ide.

 

BBB Cycling ParkingHook BTL-26 kerékpártartó

Egyszerű, de nagyon praktikus kerékpártartó, amit többféleképpen tudunk a falra rögzíteni. A kerékpárt a kerekénél fogva tudjuk ráakasztani, amit stabilan tart a horog, de mivel a gumik a falnak támaszkodnak ezért érdemes a gumi és a fal közé valamit tenni, ha nem szeretnénk guminyomokat a falra. A variálható szögű kampónak köszönhetően bármilyen kerékpárhoz használható. A gyártó 15 kg-os súlylimitet ír rá, de értelemszerűen a kampó kicsit nehezebb kerékpárok esetén sem fog elhajolni.

Ajánlott fogyasztói ár: 4875 Ft
További információkért kattints ide.

 


A BBB Cycling céget 1999-ben alapította két szenvedélyes kerékpáros, Chris Koppert és Fank Moons. Egykor maguk is részt vettek kerékpáros versenyeken és profi versenyzőként megtapasztalhatták, hogy milyen alkatrészekre, kiegészítőkre van szükségük a kerékpárosoknak. Mára a BBB valódi piacvezető márkává nőtte ki magát, amely exkluzív megjelenésű termékeket gyárt és fejleszt a kerékpározás szerelmeseinek.

A BBB Cycling-nál mindenki megtalálja az igényeihez megfelelő alkatrészeket, akár profi, akár szabadidős kerékpározásról van szó. Termékeik a Tour de France, a World Cup Cross Country és a Cyclo-cross versenyek szabályainak és a profi kerékpárosok elvárásainak, igényeinek is megfelel.

A hazánkban közel 20 éve jelenlévő holland cég, minőségi bringás termékei kiváló ár-érték arányának köszönhetően a bringások kedvence. Folyamatosan törekszenek arra, hogy új és egyedi termékeket fejlesszenek és széleskörű termékkínálatot dobjanak a piacra.

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo