fbpx

Specialized női aláöltözet

teliruha_kiegeszitok_32A Specialized egyértelműen a minőség és a technikai színvonal elkötelezettje. Eme kijelentés nemcsak a profi versenysportban lehengerlő eredményeket elért kerékpárok esetében áll, hanem az amerikai márka ruházatára is. A széles kínálatban a réteges öltözködés elvére épülő alsó viselet kellemesebbé varázsolja a késő őszi vagy téli kerékpározást, minden bicajos ruhatárában ott a helye!

A Specialized a világ legismertebb kerékpármárkája, ennek megfelelően a minőség és a technikai színvonal iránt elkötelezett bicajosok számára kiváló ruházati termékeket is kínál. A széles palettán a hölgyek és a férfiak számára tervezett modellek egyensúlyban vannak, tehát minden esetben a megfelelő kialakítást élvezhetjük. Az „unisex” ruházathoz viszonyítva a nem szerinti „specializáció” pontosabb illeszkedést és magasabb szintű kényelmet eredményez, ami az aláöltözet terén az illeszkedés különösen fontos. Az ok jól ismert: az anyag kizárólag úgy képes a nedvességet elvezetni, ha a bőrfelülettel mindenhol érintkezik!

Hálós hátrész a jobb izzadtságelvezetés érdekében...

Hálós hátrész a jobb izzadtságelvezetés érdekében…

Többféle változatban elérhető...

Többféle változatban elérhető…

Miért elengedhetetlen a nedvesség bőrfelületről történő elvezetése? Az emberi test kerékpározás közben jelentős mennyiségű hőt termel, amelyet az öltözködés, illetve a ruházat megtervezésekor figyelembe kell venni. A kerékpározás során tehát óhatatlanul testpára keletkezik, télen a vastagabb, jobban szigetelő öltözeten keresztül az izzadság nehezebben párolog el, mint a vékony nyári mezben és nadrágban. A Specialized alsóruházat-kollekcióban szereplő női hosszú ujjas felső esetében alkalmazott speciális PROLEN® üreges szálú technikai alapanyag biztosítja a nedvesség hatékony elvezetését. Továbbá az aláöltözet a testrészek szerint megválogatott többféle szövéssel készül, kihasználva azok legelőnyösebb tulajdonságait.

A Specialized női „felső” tervezésekor az elsődleges szempont az észrevehetetlen érzés volt. A pontos illeszkedés és a varrások kiküszöbölése megakadályozza az esetleg fellépő kidörzsölést, így az alsó ruházat második bőrként simul a testre, elasztikusságának köszönhetően pedig rugalmasan követi annak minden mozdulatát. A PROLEN® anyag egyben antibakteriális és antiallergén kezelést is kapott.

A derékon vastagabb szövet...

A derékon vastagabb szövet…

A Specialized aláöltözet rövid ujjas és ujjatlan, illetve férfiak és hölgyek számára tervezett változatban egyaránt elérhető. (Körképünkben mind a női, mind a férfi modell szerepel.) Szabása a kerékpáros testhelyzetet veszi alapul, így az előre dőlt felsőtesthez megfelelően hosszú ujjal és hátkialakítással rendelkezik, a szövet fokozott rugalmasságának köszönhetően jól idomul a különböző testtartáshoz.

Habár egy ilyen szintű aláöltözet költsége nem csekély, a többrétegű kerékpáros ruhatár a tapasztalatok alapján nemcsak praktikus, hanem költségkímélő is. Nem szükséges egyszerre négy évszakos bringás ruhatárat beszerezni, például egy a most bemutatott aláöltözet a hűvös időjárásban is meleg közérzetet biztosít. Ezen felül kellemes meglepetés, hogy a Specialized hazai kínálatában a hölgyeknek tervezett alsó ruházat kedvezőbb áron kapható, amely remélhetőleg többlet motivációt nyújt az egész évet átívelő kerékpárhasználathoz!
[divider scroll_text=””]

teliruha_kiegeszitok_33

Férfi változatban is elérhető…

Jellemzők:

  • magas technikai színvonalú, nedvességelvezető téli aláöltözet női változatban
  • PROLEN® üreges szálú alapanyag
  • többféle szövéssel az optimális szellőzés biztosításához
  • tökéletes testmozgáskövetés
  • könnyű, vékony a hölgyek anatómiáját maximálisan figyelembe vevő szabás
  • rendkívül pontos illeszkedés a hatékony nedvességelvezetés céljából
  • varrásmentes kialakítás a kidörzsölés elkerülése érdekében
  • pontos nyakilleszkedés
  • antibakteriális és antiallergén kezelés
  • tartós erős kialakítás
  • újra hasznosítható alapanyag

Ajánlott fogyasztói ár: 16 390 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

teliruha_kiegeszitok_36

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo