fbpx

Ha Oleg is ezt mondja, Sagan a Boráé lesz…

A világbajnok Peter Sagan csapatának tulajdonosa, Oleg Tinkov is megerősítette a minap, hogy a szlovák kerékpáros sztár a Bora-Hansgrohe sorában folytathatja jövőre.

13613221_844048929030414_5988074965999929398_o

Hivatalosan augusztus 1-jétől lehet érdemben beszélni átigazolási időszakról a kerékpársportban, de Tinkov úr már jóval korábban bejelentette, hogy feloszlatja a Tinkoff Team-et a szezon végén. Így az egyik legfőbb kérdés, ami a szurkolókat foglalkoztatja, milyen mezben láthatjuk Peter Sagan-t jövőre.

Szóba került már az Astana is, mint lehetséges desztináció, de a kazah csapat vezetője, Alexander Vinokurov kurtán annyit nyilatkozott, hogy a Giro d’Italia óta nem haladtak előre a tárgyalások. Ami viszont igaznak tűnik a pletykából, hogy a szálakat a Specialized mozgatja, ugyanis az amerikai gyártó lesz a kerékpárszponzora az egyelőre még profi másodosztályú német Bora-Hangsore csapatnak is.

Ha a Specialized szállítja majd a kerékpárokat a Borának, az megmagyarázhatja azt is, hogyan lesznek képesek kifizetni az 5 millió eurós éves fizetést, amire Sagant taksálják. Oleg Tinkov azonban még ennél is többről beszélt a minap:

Az én információim szerint a Bora még többet fizet majd neki, ez üzlet. Jók az információim, miszerint többet fog keresni. Nem fogom megmondani a számot, pedig tudom, de a lényeg, hogy jóval többért írt alá, mint amennyit én fizettem.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo