fbpx

Gepida Auha futóbicikli

A gyerekek számára a legelső és legkézenfekvőbb kapcsolódási pont a futóbringa. Nagyon könnyen megtanulnak vele egyensúlyozni, meghozza a kedvet a bringázáshoz, és akár a lakásban is lehet vele közlekedni. A Gepida Auha pont egy ilyen masszív gépezet a legkisebbeknek.

Gepida_auha_futobringa1

A futóbringák óriási előnye a 12”-os kerekű gyerekbringákhoz képest a nagyon alacsony átlépési magasság, és a szintén minimális nyeregmagasság. Gyakorlatilag ahogy a gyerek már tud stabilan járni, szaladgálni, fel is lehet ültetni egy ilyennek a nyergébe, és garantáltam pár napon belül vígan fog vele száguldozni. Természetesen pótkereket nem lehet szerelni rá, de nem is kell, hiszen könnyedén leér róla a gyerek lába, és tudja magát lökni előre. No meg a futóbringa lényege pont az egyensúlyozás gyors megtanulásából adódik.

Gepida_auha_futobringa

Nagyon nem mindegy viszont, hogy milyen minőségű futóbringát vásárolunk a gyereknek, a nagyáruházakban kapható párezer forintos modellek ugyanis nem az örökkévalóságnak készültek, sőt… A Gepida Auha 6061-es alumínium vázzal készül, és acél merev villát tettek bele. 12”-os fűzött kerekein (a műanyag kerekeket érdemes kerülni) ballonos gumik feszülnek, így akár könnyű terepen, vagy padkázásnál is biztonságosak.

Kormánycsapágya megbízható A-head-es rendszerű, nem lazul ki a legkomolyabb kiképzés alatt sem. Nagy gond szokott lenni a futóbringáknál, hogy nincsenek fékkel ellátva, pedig nem lakik mindenki sík vidéken, és bizony a szülőknek is könnyebb a dolguk ha nem mindig a cipő orrával fékez a gyerek. A láncvilla úgy van kialakítva, hogy gurulás közben fel tudja rá rakni a lábát, ami hasznos extra. Nem mellékesen négy színben kapható, így mindenki meg tudja találni a neki megfelelő kivitelt.

Forgalmazó: Gepida Kft.

Elérhetőség: http://gepida.hu/Kerekparok/Kid-Junior/Auha/30170705C

Ajánlott fogyasztói ár: 29.990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo