fbpx

Fenntarthatóság és stílusos megjelenés, avagy Rudy Project Újdonságok – JÁTÉKKAL!

2022 fontos mérföldköve lesz a több mint 35 éves olasz gyártó számára, lévén olyan újdonságok kerülnek bevezetésre, melyek hosszú időszakra meghatározzák a cég és a termékek jövőjét. Ismerd meg ezen újdonságokat és vegyél részt a nyereményjátékban, melyben értékes sportszemüveget nyerhetsz!

 

HA NEKED IS FONTOS A KÖRNYEZET ÉPSÉGE
A Rudy Projectnél kiemelt figyelmet fordítanak a termékekkel, azok gyártásával és csomagolásával, valamint a logisztikai feladatokkal okozott környezeti behatások redukálására.

Ezen cél eléréséhez indult el 2020-ban a RIDE TO ZERO projekt, melyben többek között több olyan szemüveg kerül 2022-re a kínálatba, melyek már a könnyen újrahasznosítható, természetes eredetű RILSAN elnevezésű alapanyagból készülnek, csomagolásukhoz pedig újrahasznosított anyagokat használnak.

További részletekért kattints ide

ÚJ SZEMÜVEGEK
A következő szezonra 4 új sport-, és 1 új lifestyle szemüveg érkezik a Rudy Project kínálatába. Ezek közül több már elérhető raktárról a hazai forgalmazónál!

AGENT Q – A SOKOLDALÚ OUTDOOR SZEMÜVEG
Q ügynök a Rudy Project kínálat legsokoldalúbb modellje, melynek formai és technikai kialakítása során arra törekedtek tervezői, hogy a legszélsőségesebb helyzetekben is kiváló szemvédelmet nyújtson viselője számára.

Az eltávolítható periférikus panelek, valamint a keret belsejébe pattintható szivacsozott betét extra védelmet biztosítanak a különleges, extrém helyzetekben is, míg a könnyedén arcra alakítható és nedvességre is tapadó gumírozású orrnyereg, valamint a szárak helyére könnyedén bepattintható elasztikus pánt rendkívül jó stabilitást nyújt. Lencséi könnyedén cserélhetők, és természetesen dioptriázható is.

Részletekért kattints ide

TRALYX PLUS ÉS TRALYX PLUS SLIM – MEGÚJULT AZ IKONIKUS MODELL
Újra lett alkotva a méltán népszerű és ikonikus Rudy Project sportszemüveg, mely rendkívüli szellőzésével és szemvédelmével eddig is piacvezető modellje volt a sportszemüvegek piacának.

Az evolúciós folyamatban a TRALYX PLUS által nyújtott komfort és védelem még magasabb szintre lett emelve – még mélyebb és széles lencsét, teljes hosszában állítható és arcra alakítható szárvégeket kapott, miközben a további kiváló tulajdonságait megtartotta. Elérhető lesz a Graphene alapanyagú keret-változat is belőle, és természetesen dioptriázható is.

Részletekért kattints ide

MAGNUS – IKONIKUS FORMA, TERMÉSZETES ALAPANYAGBÓL
Időtálló, karakteres forma, kiváló illeszkedés valamint sokoldalú dioptriázhatóság jellemzi a Rudy Project MAGNUS elnevezésű sportszemüvegét, mely úgy lett tervezve, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa minden aktív/sportos életet élő, átlagos vagy annál nagyobb fejformával rendelkező ember számára, miközben nagyszerűen prezentálja a gyártó új, RIDE TO ZERO filozófiáját: a MAGNUS kerete a sokéves kutatás-fejlesztés révén kialakított RILSAN alapanyagból készül, mely rendkívül tartós, könnyű, rugalmas és rezgésellenálló, miközben a természetes alapú poliamid révén környezetbarát és újrahasznosítható.

Ultrakönnyű alumínium szárak, függőleges-irányú PowerFlow szellőzés, állítható orrnyereg és szárvégek, valamint három különböző dioptriás megoldás révén a MAGNUS különösen sokoldalú bármilyen sporthoz.

Részletekért kattints ide

DELTABEAT – SZÖGLETES FORMAVILÁG, ÉS FENNTARTHATÓSÁG
Ezen szemüveg megalkotásánál kombinálva lett a szögletes formavilág, a fejlett lencsetechnológia, a magas teljesítményt nyújtó és természetes alapú alapanyag, illetve a Rudy Project szemüvegeknél megszokott utolérhetetlen szemvédelem és látásélmény.

A PowerFlow szellőzés biztosítja a mindig páramentes lencsefelületeket, a nedvességre is tapadó gumírozások, az állítható orrnyereg, valamint a teljesen fejet körbefogó geometria révén tökéletes és természetes hatású illeszkedést nyújt mindennemű zavaró- vagy a fejünkre ható kényelmetlen nyomás nélkül. Természetesen dioptriázható is.

Részletekért kattints ide


OVERLAP – AKTÍV ÉLETHEZ, TERMÉSZETES ALAPOKBÓL
Ez a napszemüveg könnyed és stílusos formavilágával, valamint prémium minőségű és vagány lencséivel fog hódítani a hétköznapok során. Időtálló dizájnú kerete a természetes alapú RILSAN alapanyagból készül.

Kínálathoz kattints ide


SPINSHIELD – MÁR TÖRHETETLEN ÉS FÉNYRE SÖTÉTEDŐ LENCSÉVEL IS!
A tavalyi újdonság és nagy népszerűségnek örvendő, az 1986-ban bemutatott Rudy Project Performance nevű szemüveg fejlett technológiákkal és a napjaink trendjét követve újra gondolt SPINSHIELD szemüveg mostantól választható lesz a törhetetlen és fényre sötétedő IMPACTX2 lencsével is!

Részletekért kattints ide

ÚJ SISAK
2022-re a Rudy Project sisak kínálat csak egy modellel bővül.

NYTRON – A FEJVÉDELEM ÉS SZELLŐZÉS KÖVETKEZŐ SZINTJE
Ez a sokoldalú aero országúti sisak kombinálja a legújabb aerodinamikai fejlesztéseket, a rendkívüli szellőzést, valamint az esztétikus formatervezést, ezáltal nyújt egyszerre szuper fejvédelmet, komfortot és tempót.

A Swiss Side piacvezető aerodinamikai kutató-fejlesztő cég szakértőivel karöltve, szélcsatornában tervezték és fejlesztették, melynek eredménye egy nagyszerű aerodinamikai teljesítményt biztosító sisak lett. A szuperkönnyű és kompakt kialakítás mellett, a héjszerkezet belső felületén kialakított légelvezető csatornák és a precízen megtervezett szellőzőnyílások elhelyezkedése révén ultrahatékonyan tartja hűsen a kerékpáros fejét, és növeli ezáltal a komfortérzetünket, valamint teljesítményünket.

Részletekért kattints ide

EXTRA LÁTHATÓSÁG – HIVIZ FESTÉS
A kerékpárosok biztonsága elsődleges cél a Rudy Project fejlesztői és tervezői számára. Ez az oka annak, miért keressik folyamatosan az új megoldásokat, legyen az passzív vagy aktív biztonsági fejlesztés. Sisakjaikban eddig is számos különböző biztonságnövelő tulajdonság volt megtalálható, mint például a passzív védelmet nyújtó feltűnően látható színezés (fluo), vagy a sisakok tarkó-részén található fényvisszaverő matricázás. 2022-re viszont szintet lépnek, mivel a VENGER sisak kínálatban két HIVIZ reflektív fényezés is debütál, melyek szinte minden szögből rendkívüli láthatóságot nyújtanak rossz fényviszonyok mellett is.

Kínálathoz kattints ide

JÁTÉK! NYERJ EGY DELTABEAT SZEMÜVEGET!
Szeretnél egy természetes alapú, karakteres formavilágú Rudy Project DELTABEAT sportszemüveget? Csak három helyes választ kell adnod, és eséllyel indulsz novemberi sorsolásunkon, ahol megnyerheted a 2022-es újdonságunkat!

A játékhoz kattints ide

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo