fbpx

Februárban irány Tenerife bringával – csatlakozz a Triacto edzőtáborához!

Februárban egyesek farsangoznak, mások a Triacto Tenerife Edzőtáborában kerékpároznak és sportolnak! Ha Te az utóbbiak közé tartoznál, olvass tovább!

DSCF7845

Nemrég írtunk az edzőtáborok, bringás nyaralások tervezéséről, amiről IDE KATTINTVA olvasható bővebb leírás, az alábbiakban pedig a Triacto Lifestyle Service triatlon klub ajánlata szerepel.

A Kanári szigetek kedvelt turistaövezete, a Costa Adeje, Los Americanos és Los Cristianos térsége különleges elhelyezkedéséből adódóan gyakorlatilag végig napsütéssel és rövidnadrágos hőmérséklettel szolgál a legkeményebb téli hónapokban is. A közel 4000 méter magas Teide vulkán megállítja még az észak felől esetlegesen érkező esőfelhőket is, így a délnyugati parton akkor is napfényes idő van, amikor a sziget túloldalán barátságtalanabbak a körülmények.

Mivel a hoteltől a Teide vagy a sziget északi része felé több csodálatos tájegységen (Los Gigantes, Masca térsége, Santiago del Teide, északi partvidék) lehet keresztülbringázni, nemcsak edzésre, cikloturista célokra is ajánljuk, remek lehetőség kikapcsolódni – elmenekülve a hideg télből, vagy feltöltődni a szezon előtt. Gyere a Triacto-val Tenerifére 2017. február 20 – március 03. között, hogy a téli alapozó időszak után egy ütős edzőtáborral kezdhesd a felkészülést a jövő évi versenyszezonra!

Információk:

Szállás: Los Cristianos, a 3*-os Chekin Bungalos-ban (http://www.checkinatlantida.com)

Időtartam: 12 nap (11 éjszaka)
Utazás: repülővel
Elhelyezés: 2-3-4 ágyas apartmanokban
Ellátás: félpanzió

Ár: 1 299-1 570 euro/fő
(Az ár tartalmazza a repülőjegy árát kerékpárszállítással vagy feladható poggyásszal, a szállást, a félpanziós ellátást és a komplex, közös edzéseket.)

img_0147További költségek:

Transzfer buszjárat a repülőtér és a szálloda között (oda-vissza): 60 Euro (kerékpárral), 20 euro (kerékpár nélkül)
Helyszíni kerékpárkölcsönzés (igény szerint): 21-28 euro/nap (Partner: Bike4you Tenerife)

További információk: a www.ridehard.hu oldalon, vagy email-ben az info@ridehard.hu címen.

Várunk szeretettel!

Triacto Team

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo