fbpx

Eredménytelen közgyűlés a mountain bike szakágban

MMTBSzSz_logoVasárnap közgyűlést tartott – eredménytelenül – a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség, a korábbi cikkünkben érintett működési problémákra tehát egyelőre nem született megoldás, erre megismételt közgyűlésen kerülhet sor.

A múlt héten még Tóth Árpád, a Waberer’s Areus Cube MTB Team-et és az Elimina Tour versenysorozatot működtető Sport Vision & Solutions Kft. ügyvezetője jutatott e két nyílt levelet el hozzánk, az MMTBSzSZ-nek címzett írásban az olimpiai kvalifikációban kulcsszerepet vállaló profi mountain bike csapatunk működését is érintő súlyos problémákról írt, többek között a műhelytámogatással, a versenyrendezési szerződésekkel, a válogatottak működésével és a közgyűlési jegyzőkönyvekkel kapcsolatban.

Továbbá, információink szerint az MMTBSzSz Felügyelő Bizottsága által – szintén a múlt héten – kiküldött jegyzőkönyve alapján a FEB a közgyűlésnek “nem javasolta a (pénzügyi) beszámoló elfogadását”, és  intézkedésre szólította fel a szakági szövetséget a tervszerűbb, átláthatóbb működés érdekében.

A vasárnapi közgyűlésen végül nem jutott előrébb az említett ügyekben a szakági szövetség, az MMTBSzSz elnökségéből egyedül jelen levő Katona Kálmán az előkészítés hiánya miatt egy napirendi pontot se tartott alkalmasnak arra, hogy a közgyűlés megtárgyalja, ezért a közgyűlés még elkezdése előtt véget is ért. Kisebb vita után Katona Kálmán új közgyűlés kiírásáról tett ígéretet.

,

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo