fbpx

Egész hétvégén mountain bike versenyek a Vértesben!

Immár 4. alkalommal gyűlnek össze a várgesztesi Villapakban megrendezésre kerülő versenyeken a hegyikerékpározás szerelmesei! A két naposra tervezett hétvégén mindenki megtalálhatja a neki megfelelő versenyformát!

A verseny rendezője a Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub, a helyszín biztosítója pedig a Villapark Várgesztes. Aki járt már a csapat által rendezett eseményen, az tudja, hogy a környezet, a táj, és a versenypálya, mind-mind hatalmas élményt nyújt a résztvevőknek. Érdemes hosszú hétvégét tervezni, mert a Villapark egy igen kedvező szállásajánlattal kedveskedik!
http://www.villapark.hu/slide-hu/endura-villapark-vertes-xco-es-maraton.html

Vértes1

Miért érdemes egy hosszú hétvégét tölteni Várgesztesen?
Szombaton az Olimpiai Cross Magyar Kupa sorozat második állomására, a II. Endura Vértes XCO versenyre kerül sor. Reggel a gyerekek és a szakággal ismerkedők próbálhatják ki magukat, délután pedig az Ország legjobb hegyikerékpárosainak versengését követhetjük nyomon.
Míg a „FUN” kategória indulói egy számukra könnyen leküzdhető nyomvonallal, addig az Elit rajtokban már jóval több szintkülönbséggel és technikai elemmel kell megküzdeni. Az eredményhirdetéseket követően az élményfürdőben pihenhetjük ki a fáradalmakat, este pedig egy jó hangulatú „bulin” vehetünk részt!

A vasárnap a maratonistáké, a IV. Endura Villapark Vértes Maraton. A 23 km-es középtáv minden – akár kezdő – bringás számára leküzdhető akadályokat tartalmaz. A pálya jellegét tekintve egy lendületes, végig tekerhető „hullámvasút”, ami 500 m szintkülönbséget tartogat. A hosszabbik távot már a gyakorlott maratonistáknak ajánljuk, ahol 57 km, és 1500 m szint vár az indulókra!

A verseny végeztével értékes Villapark hétvége, Endura termékek, és egyéb ajándékok kerülnek kisorsolásra!

Fontos, hogy az előnevezési időszakot 2014.05.09.-ig meghosszabbítottuk, az előző heti 4 napos hosszú hétvége miatt.
Azoknak szeretnénk kedvezni, akik tervezik az indulásukat, és még nem döntötték el, hogy részt vesznek a II. Endura Vértes XCO-n, ill. IV. Endura Villapark Vértes Maratonon.

Információ és nevezés a versenyekre: www.tktk.hu
Facebook: https://www.facebook.com/vertesmaraton

Várunk Mindenkit Szeretettel!
Vértes Maraton Team

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo