fbpx

Edzőtábor vagy nyaralás Tenerifén, januártól márciusig

Edzőtáborozz vagy gyere el kikapcsolódásképpen bringázni a Ridehard.hu csapatával Tenerifére, ami a legtutibb hely januártól márciusig, ha biztosan szeretnél napfényben, rövid kerékpáros ruhában tekerni! 

Január 10-étől március 9-éig bárki számára nyitott a részvétel, bármilyen dátummal, igazodva a Wizzair közvetlen járataihoz. A részvételi díj 50 euró/nap, de csoportoknak, csapatoknak, hosszabb időre jelentős kedvezményt biztosítanak a szervezők. Kinek érdemes jelentkezni? Kedvcsinálónak nézd meg 2018-as tábor videóját, amiben megszólal a 2019-ben 10 UCI kategóriás körversenyen 10 TOP10 eredményt elérő Valter Attila, a Tour de Hongrie-n fantasztikusan finiselő és összetettben második Dina Márton, valamint a veterán mountain bike bajnokok, Parti András és Buruczki Szilárd is: https://youtu.be/Jn3BUh8G_KI

Miért ajánljuk Tenerifét?

  • A 3800 m magas Teide vulkán és a 2000 m fölött fekvő fennsík egyedülálló környezetet garantál a kerékpározáshoz, a kontinentális télből elszabadulva kevés inspirálóbb hely van a világon a tekeréshez.
  • Az utakat folyamatosan újítják, nem ritka 20-30 kilométeren keresztül a folyamatos tüköraszfalt.
  • És a legfontosabb, ami sehol máshol nem érvényes a legkedveltebb edzőtábor helyszínek közül: gyakorlatilag garantált a folyamatos jó idő!

Január 10-étől március 9-éig két háromszintes apartman áll rendelkezésre Costa Adeje-n, közel a Fanabe Beach-hez, ahol családias hangulatban tölthet bárki egy-két hetet és közösen bringázhat velünk a sziget legizgalmasabb útvonalain. A két ház közvetlenül egymás mellett található, teljesen hasonló kialakítású (a képeken a zöld és piros konyha szerint különböztethetők meg), mindkettő 6-6 férőhelyes, a második szinten 2-2, a felső szinten 1-1 hálószoba található, 2-2 fürdőszoba és WC, az alsó szinten nappali és konyha. Kerékpárok a teraszokon tárolhatók. Nézd meg a képeket a linkelt ajánlóban a galériához legörgetve!

A házak bringával 2 percre, gyalog 10 perc sétára vannak a tengerparttól, így nem csak „szigorú edzőtáborozásra”, nyaralásra is alkalmas a tél közepén. Ami fantasztikus újdonság még 2018-tól, hogy frissen aszfaltozták a Chio és a Teide-fennsík közötti útszakaszt, és a hegyóriás túloldalán (pl. a TF28 úton) is több útkarbantartás várható a 2019-2020 edzőtáborszezonra, így az egyedülálló természeti képződmények mellett „tüköraszfalt” várja a bringásokat. És persze a tv-közvetítésből ismert profik, ebben az időszakban csak Mallorcán találkozhatsz ennyi sztárbringással edzés közben, de ott könnyen belefuthatsz esős, hideg időbe is, amit itt elkerülhetsz!

Az árakról: Tenerife a vendéglátóipari egységek árazása tekintetében Magyarországhoz hasonlítható, minimálisan kedvezőbbek az árak, mint például a Balatonon, vagy Budapest turistaövezeteiben. Szállások tekintetében ne dőlj be az olcsó ajánlatoknak, ugyanis a szigeten több mikroklíma található, északi oldala sokkal csapadékosabb, míg délen szinte egész évben folyamatos a napsütés. Óriási különbségek lehetnek egymáshoz közel eső szállások minőségét tekintve is. A repjegy kerékpár szállítással nagyjából 100 000 Ft oda-vissza, de lehet találni olcsóbb lehetőségeket is, a foglalás időpontjától függően.

A RideHard.hu a szálláson túl biztosítja a transzfert a reptérről az apartmanig és a reptérre, valamint a közös bringázás lehetőségét, útvonalak, edzések tervezését. Újdonság a triatlonos program a a Triacto csapatával együttműködve, kerékpárt pedig a Bike4you Tenerife-től érdemes bérelni, ha nem hozod a sajátod. Jelentkezés, foglalás, további információk e-mailben a tamas@ridehard.hu, vagy a (+36-70) 313-4535 telefonszámon.

További részletek, turnusok, képek a szállásokról és egyéb információk a ridehard.hu honlapján: KATTINTS IDE!

(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo