fbpx

Csütörtökön rendezik az Időfutam Országos Bajnokságot! – Rajtlista

Június 17-én ismét Debrecen ad otthont az Időfutam Országos Bajnokságnak.

2021-ben újra a megszokott kerékvágásban folynak az országos bajnokságok, végre az Időfutam OB-t az előre megtervezett időpontban tudják megrendezni, azaz június 17-én csapnak össze hazánk legjobb időfutammenői. Természetesen nem csak az elit versenyzők mérik össze tudásukat, hanem a legkisebb korosztályoktól a legidősebbekig mindenki számára megrendezik az év egyik legfontosabb versenyét.

A pályát valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, már emberemlékezet óta minden évben a Bocskai kerti pályán rendezik az időfutam ob-kat. A 354. számú út túl sok szintet nem tartalmaz és kanyarokban sem bővelkedik, így egy igazi erőpálya, ahol általában a legerősebbek nyernek. A kicsik csak 6 km-t fognak tekerni, míg az elit férfiakra 38 km vár.

A verseny reggel 9-kor indul és a nagyon sok induló miatt még a délutáni órákban is tartani fog, az utolsó induló 14:03-kor Peák Barnabás, a tavalyi elit férfi bajnok lesz.

A pontos rajtlistát ide kattintva találjátok: https://sportorigo.com/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/177/Magyarorszag-Idofutam-Bajnoksaga

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo