fbpx

Castelli-3T Team kantáros nadrág

A világhírű 3T „műhelyéből” kikerülő kerekek, kormányok, vagy éppen villák már lassan ismertek lesznek a hazai bringásoknak, hiszen év eleje óta elérhetőek a Bringaland kerékpárüzletben. Ami a legjobb hír, hogy nem csak az európai javasolt fogyasztói árnál olcsóbban, de a Castelli termékek között is a legjobb árat kínálja a 3T hazai forgalmazója. És ez nem csak egy marketing szöveg, az árakat a mi is ellenőríztük és valóban jelentős a különbség!

A 3T termékekkel, és azok tesztjeivel, újdonságaival már eddig is összefuthattál nálunk most pedig ideje megismerni a ruházatukat is. Természetesen az idén 55 éves olasz cég itt is odafigyelt, hogy ez is magas minőségű legyen, akár csak az alkatrészeik. Sajnos sokan elgagyizzák a márkafanatikus ruházatukat, és a „legyen olcsón valami” elvet követve készíttetik el ezeket. A Castelli márkát valószínűleg nem kell bemutatni olvasóinknak, mivel az 1876-ban Vittore Gianni által alapított márka (mely végleges nevét a hozzájuk 1936-ban csatlakozó Armando Castelliről kapta) a világ élvonalába tartozik, és hivatalos beszállítója Cannondale Pro Cycling csapatnak, illetver az utóbbi években ők szolgálták ki csapatmezekkel a Cervelo, Garmin csapatokat is.

820202015p-010-01-1400Wx1400H

A 3T Team kantáros nadrág kapható hosszú, és rövid kivitelben is. 10 különböző Affinity Lycra panelből állítják össze lapos varrással, így a lehető legkevésbé irritálja a bőrt, mivel a varrások nem mélyednek bele a lábadba. A különböző panelek nem azért szükségesek mert sok szabadidővel rendelkeznek a varrónők, hanem mert más-más feladatot kell ellátniuk bringázás közben. Van ahol az elasztikusság a leglényegesebb, máshol pedig a szellőzési funkció ír felül mindent.

3t castelli team kerékpáros nadrág

Ha már a szellőzésénél járunk, akkor említsük meg a hálós kantárt, ami így kevésbé melegít azoknál a nadrágoknál ahol bármilyen vékony, de „teli” anyagot használnak. Elöl mélyre húzott a kivágás, így a kisdolgok elvégzése is könnyű, ami fontos lehet azoknak(is) akik versenyeznek.

catelli_kiss_air_betét

A kerékpáros nadrágok leglényegesebb pontja a betét, hiszen ez nyújtja a komfort 80%-át. A Team nadrág KISS Air fantázianevű betéttel készül melynek a legfontosabb tulajdonsága a kiváló szellőzés. Nagyon finom felületű mikroszálas, dombornyomott felülete van, ami nem csak a kéznek kellemes tapintású, hanem a sokkal érzékenyebb altesti tájaknak is. Pont ezen puha és antibakteriális anyagának köszönhetően nem dörzsöli ki az igénybe vett bőrfelületeket. Anatómikus kialakítása pedig biztosítja a kényelmet az egész napos bringázások alatt is. A betét kétféle sűrűségű panelből áll, így mindenhol annyira vastag amennyire szükséges, vagy a kényelem megkívánja. A lábszárakon széles, Giro3 névre keresztelt gumírozás fut körbe, ami stabilan tartja a nadrágot akár esőben is, és közben nem szorítja el a combod vérkeringését.

Ez a mérettábla segít a választásban

Ez a mérettábla segít a választásban

A 3T Team nadrág ára 24.990 Ft, és a Bringaland kerékpárüzletben tudod megvásárolni! Kapható S-XXXL méretekben!

További 3T Shopping Guide anyagok:

bikemag.hu/magazin/hirek/castelli-3t-team-jersey-az-igazan-forro-napokra
https://bikemag.hu/magazin/hirek/castelli-3t-pro-kantaros-nadrag

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo