fbpx

Bringás ajándékok és különleges könyv a BikeSafe-től!

Ajándékozz biztonságot és bringás finomságokat, lepd meg magad vagy bringás barátodat egy különleges könyvvel, kártya- vagy marokszerszámmal, mellé ajándék a BikeSafe kupon kártya, mellyel kerékpár regisztrálható és törzskönyv rendelhető!

A BikeSafe kerékpár regisztráció “ünnepi menüjében” a törzskönyv ajándék kupont kiegészítheted értékes ajándékokkal, mellyel örömet szerezhetsz bármilyen bringásnak, aki megkapja: bankkártya méretű szerszám, 15 funkcióval vagy praktikus, erős, 8 funkciós marokszerszámkészlet Bikesafe logóval, imbusz kulcsokkal, csavarhúzóval vagy egy ritka könyv, amiket választhatsz a regisztrációs kupon mellé.

A Magyar Kerékpárok című könyv egyedülálló, Varsa Endre könyvének második kiadása, a magyar kerékpárgyártás történetének legteljesebb feldolgozása 245 oldalon, különleges fotókkal és mellékletekkel. A könyv végigvezet a hazai kerékpárgyártás kezdeteitől, a csepeli kerékpárgyártás megszületéséig, a háború előtti kisipari különlegességektől a Yasec pályakerékpárig, benne napjaink magyar gyártóinak bemutatásáig. A könyv mellékleteiben a Weiss Manfréd gyár 1937-es teljes árjegyzéke, Velvárt Nándor katalógusai is helyet kaptak.
A könyv igazi csemege minden kerékpár rajongónak és csak a BikeSafe oldalán kapható, máshol nincs forgalomban!

> Részletek és megrendelés a BikeSafe kerékpár regisztráció oldalán, ide kattintva <

Regisztrálj 4 kerékpárt 3 áráért, a 4. most ajándék!

Mentsd a család bringáit vagy saját kerékpárjaidat a BikeSafe adatbázisba és rendeld meg a fényképes, névre szóló törzskönyveket! Ha nincs 4 mentendő kerékpárod, a felesleges regisztrációk kuponkódját könnyedén elajándékozhatod.

Garantált ajándék a 3=4 csomag mellé:

Ráadásként, minden új regisztrált bringához 1 év ingyenes balesetbiztosítás a Hello biztosítótól ajándék, melyet kedvezményesen bővíthet ki felelősség- vagy vagyonbiztosítással, ha regisztrált bringája van.

> Részletek és megrendelés a BikeSafe kerékpár regisztráció oldalán, ide kattintva <

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo