fbpx

Brigetio MTB Maraton április 13-án!

Idén új helyszínnel, izgalmasabb pályával várják a montisokat az V. Brigetio MTB Maraton szervezői.

2019. április 13-án új, csábítóbb pályán versenyezhetnek az V. Brigetio MTB maraton indulói. A versenyközpont Dunaalmásra került, melynek köszönhetően izgalmasabb terep várja a versenyzőket. A 36 km hosszú 800 méter szintet tartalmazó pályának a télen kevesebbet bringázók is bátran nekivághatnak, tökéletes kezdésnek a szezon elején. A verseny pontban 10.00-kor rajtol és várhatóan 14 órakor lesz az eredményhirdetés, melyen 10 kategóriában díjazzák a legjobbakat.

Minden kategória első három helyezettje egyedileg tervezett és készített érmet kap, a távot leggyorsabban teljesítők pedig különdíjban részesülnek.

Fontos információ, hogy hétköznap senki ne menjen ki pályát járni, mert a honvédség éleslövészetet szokott tartani a pálya egyes részein és ezek a részek ilyenkor katonai zár alá esnek!

A nevezési díj számos ajándékot, kedvezményt tartalmaz, mint például energia gélt, kulacsot, gulyást, süteményeket a célban és 50%-os kedvezménnyel pizzázhatunk Komáromban vagy kedvezményesen gokartozni is elmehetünk.

Nevezni a versenyre kedvezményes április 8-ig lehet, de még utána is van rá lehetőség a helyszínen 7.30 és 9.00 között.

További információk a verseny honlapján és a versenykiírásban.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo