fbpx

Bosch kereskedői tréningek 2022-ben is!

Az ebikeshop.hu idén is Bosch kereskedői tréningeket szervez hazai kerékpárboltok részére!

Bosch
Magyarországon a Bosch nem rendelkezik saját oktatói hálózattal ezért az oktatói gyakorlattal rendelkező kereskedőjét, az ebikeshop.hu-t kérte fel kereskedői tréningek szervezésére a kerékpárboltok számára.

Idén a tréningek két részből állnak majd, elsőként, a Bosch 2022 újdonságokat bemutató tréningekre kerül sor február 9-én és 10-én. A délutáni tréninget azoknak ajánlják, akik korábban már részt vettek Bosch oktatáson és használják a cég diagnosztikai rendszerét. Ezen a tanfolyamon nem csak a szakmai, technikai újdonságokat lehet majd megnézni, hanem lehetőség lesz kérdéseket feltenni Bosch szakértők számára.

Második körben tartják meg az egész napos Bosch ebike tréninget, ahol megismerkedhetnek a Bosch és a MAGURA rendszereivel, regisztrációs folyamataival, pontos képet kapnak a diagnosztikai rendszerek használatáról, a Bosch szerviz alkatrészeiről és a 2022-es újdonságokról.

A tanfolyam elvégzése után a kereskedők pótalkatrészeket rendelhetnek a MAGURA-tól (Bosch, Magura, Cobi, Supernova stb.), megvásárolhatják a Bosch diagnosztikai eszközeit, mellyel képesek lesznek elvégezni számítógépes diagnosztikai feladatokat és profi szinten rendezhetik a Bosch motoros kerékpárok garanciális ügyintézését és garanciális időn túli szervizelését.

A tanfolyamot február 11-én rendezik, ahol Bosch szakértőktől tanulhatnak a tréning résztvevői.

A tanfolyamok díjáról és a további információkról  Tanfolyamok díjait és további információkat itt találod!

A cikk megjelenését az ebikeshop.hu támogatta. (X)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo