fbpx

BMX street tábor – 2009. július 19-25.

Dübörög a nyár. Ha lenne kedved összekapcsolni a szórakozást a tanulással és az edzéssel, akkor az alábbi programot neked találták ki!

Tömören a lényeg:
-BMX street tábor az OG bike Shop támogatásával.
– Egyhetes oktatás, napi 2×3 óra edzéssel
– Shenker Benjámin és Ivánfi Balázs vezetésével
– Fürdőzés a pálya melletti strandon
– Félpanziós ellátás
-Szállás kétszemélyes szobákban
– A hét végén háziverseny a résztvevők között
– Részvételi díj 47.000 Ft
– Tedd emlékezetessé a nyaradat!

A tavalyi Street táborról itt olvashatsz egy rövid hangulatjelentést:
https://bikemag.hu/magazin/szabadonfuto/eljen-a-bmx

Íme a részletek:

A tábor célja:
Komoly szakmai felügyelettel, felépített edzésrend alapján elindítani egy olyan utánpótlás nevelést, ami az extrém sportokra jellemző önfejlesztés mellé egy kontroll segítségével segít a fejlődésben.

Helyszíne:
A százhalombattai Városi Szabadidő Központ területén található skatepark, strand és az Oktán szálló.

Ellátás:
A városközpontban az Oktán szálló 2 személyes szobáiban van az elhelyezés. A szobákban általában tv, hűtőszekrény is van és természetesen ágynemű huzattal.
Ők biztosítják a félpanziós ellátást, amit a tábor díja tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy az indulás előtti reggeli és az esti vacsora rendezve van. De a pályára kedvezményes jelleggel szállítanak pizzát, valamint a szomszédos strandon, ahol feltételezett jó idő esetén sok időt töltünk rengeteg lehetőség, van ebédelésre.

Edzés:
Napi kétszer lesz edzés. Reggel 9-11-ig majd délután 3-tól este 6-7-ig.
Vezető edző vezényletével és két segédedzővel folyik az oktatás, amit a személyes szintekhez igazítanak. A szabadidős gyakorláson kívül, lesz egy táborzáró házi verseny is ahol a héten tanultakról, adnak számot a táborozók.

Elvárások, feltételek:
A táborba bármilyen korosztály jelentkezhet, de 12 éves kor alatt csak szülői felügyelettel tudjuk biztosítani a helyet. A táborozók napi programjaira, valamint a személyes igények összehangolására egy táborfelelős személy lesz jelen a teljes tábor időtartama alatt. Ő helyi ismereti révén az esetleges baleseteknél problémáknál azonnal tud hatékonyan intézkedni. Minden 12 és 18 év alatti táborozó csak az ő engedélyével hagyhatja el a tábort vagy az edzés, szabad programok esetén a csoportot. Aki magatartásával lehetetlenné teszi a tábor csoportos tevékenységeit és a tábori szabályoknak, nem tesz eleget azokat a szülők bevonásával, azonnal eltanácsoljuk a táborból.
Minden jelentkező a tábor megkezdésekor köteles egy a szülő által kitöltött nyilatkozatot leadni, amelyben a felelősség átvállalás le van írva, valamint az értesítési lehetőségek is szerepelnek.
Az edzéseken és a táborhelyen minden táborozó köteles az oktatók utasításai alapján ügyelni a biztonságra és az előírt védőfelszereléseket maradéktalanul viselni. Erről a jelentkezést követően bővebb információt küldünk email-ben.

Jelentkezés:
A tábor részvételi díja 47.000 forint per fő.
A jelentkezési lapot kell kitölteni a OG. Bike üzletében, ahol a lap leadásával egy időben 20.000,- előleget kell letenni, ami természetesen levonódik a tábori díjból majd a fennmaradó összeget a táborba érkezéskor, kell rendezni.

A tábor időtartama:
A tábor2009. július 19-e vasárnaptól a következő 25-i szombatig tart. Ez azt jelenti, hogy a Százhalombatta gördeszka pályán van a gyülekező vasárnap 17. 00-tól majd együtt megyünk a szállásra. A következő heten pénteken lesz a háziverseny és a táborzáró, valamint másnap reggel ugyancsak a pályáról, lehet a srácoknak haza menni reggel 9-től.

A tavalyi Street táborról itt olvashatsz egy rövid hangulatjelentést:
https://bikemag.hu/magazin/szabadonfuto/eljen-a-bmx

További információk:
gaboard@t-email.hu
shop@original-gypsy.com

batta_bmx_tabor_09_v2

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo