fbpx

Blazsó Marci is az edzőtáborral untat, ráadásul reklámoz…

Edzőtábor már megint! Gondolom az átlag olvasónak már a fülén jön ki, hogy még egy ember sütteti a hasát valahol messze délen. Magamtól nem is nagyon írnék erről, de mégis megteszem, mert hálás vagyok sok versenysportot szerető embernek.

2014-02-08_17-06-21_632

Nem fogom takargatni, vagy leplezni, de ez most részben reklám a KROSS hazai forgalmazóknak, a lengyel anyacégnél Tomasznak, hogy bevették a szerződésbe és megszervezték az utazást. Az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy összejön-e a dolog. Feri az utazás előtt két nappal még felvetette azt a lehetőséget, mi van, ha mégis másra költenénk az utazásra szánt pénz. A szívbaj kerülgetett. El is bizonytalanodtam, de csodák csodájára, minden a helyére került. Ha visszagondolok a 20 éves pályafutásomra ez az első edzőtáborom, amit anyagilag a technikai támogatóm fedez. Az összes többi vagy válogatottként, vagy jórészt saját erőből jött létre.

Jelenleg Spanyolországban Calpe üdülővárosban vagyok a Hotel Diamante **** szállodában. Mellé persze szokásoknak megfelelően járna egy tengerparti, kávézós, vagy bicajos óra fénykép pofátlan hőmérséklettel. De nem!

2014-02-07_14-49-53_158

Próbálom máshogy megközelíteni ezt a témát. Szeretnék átadni valami hasznosat, és nem azt hogy “irigykedjetek, rohadjatok meg a latyakban”. Főleg, hogy én is többet voltam annak a bizonyosnak a rosszabbik oldalán, szemben azokkal, akikkel versenyzek.

Természetesen repülőgéppel lehet eljutni ilyen helyekre, ahogy én is tettem. Ajánlott közvetlen járatot választani, vagy olyan helyet ahova közvetlen járat megy. Én Valenciáig jöttem, ide átszállással lehet csak eljutni (ilyenkor megvan az esélye, hogy később jön utánam a bringa). Bizakodó voltam, mert Svájcban szálltam át a helyi légitársaságról,  ugyanannak a társaságnak a gépére. A reptérről meg transzfer, aminek ugyancsak érdemes időben utána nézni (jelen esetben Diego). Diego a helyi Kross kereskedő, és a mai napig nem tudom, hogy vették rá, hogy elhozzon laza 120 km-es kiruccanásra.

2014-02-08_17-07-50_335

Szóval időben (velem együtt) megérkezett minden cuccom. A szponzortól kölcsön kapott Kross országúti is. Mert hogy néz az ki, hogy nem Kross bringával megyek a Krossos edzőtáborba. Mit szólnának a többiek. Feriék előkerestek egy Vento 2. modellt, ami egy aluvázas gép, Sora-val szerelve. Méret jó volt, mindent millire be tudtam a méretemre állítani. Országútinál nem is kell más edzésre. Apropó többiek! Jelenleg egyedül vagyok, mivel szegény Esztinek izomszakadása van, a lengyeleknek meg egyéb helyhez kötött tevékenységük is van a bringázáson kívül. Úgy tűnik senki nem tudott még “elszakadni” (Esztin kívül). Na, ez lehet nem volt jó poén. Boccs!

2014-02-08_11-41-42_82

Minden jól alakul, volt egy kis homloküreg gyulladásom. Aminek a repülőút és reptéren alvás sem használt. Érdemes sokat inni repülés előtt és után, mert nagyon száraz a levegő és a kiszáradt nyálkahártyák “sebezhetőbbek” a fertőzések számára főleg így tél közepén. Itt is szárazabb a levegő,  kb. fele a relatív pára az otthon megszokottnál, de megoldottam  kádba töltött forróvízzel. Ennyi kellett csak. Nyomom az edzéseket főleg a hegyeken. Sík van Szegeden elég. Holnap (vasárnap) pihenő, de csak fizikailag, mert rengeteg edzéstervet kell megírjak és jelentősen bonyolítja a műveletet az otthoni esős idő. Kitartás srácok!

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo