fbpx

Benkó Barbi komoly bokasérülést szenvedett Franciaországban

Csehországi nagy bukása után a francia világkupa előtti edzésen is balesetet szenvedett Benkó Barbara, és az első diagnózis – bokaszalag szakadás – alapján biztosan hosszabb pihenőre lesz most szüksége a londoni olimpiára készülő mountain bike versenyzőnknek.

Barbi rajongói oldalán ezt olvashattuk:

„Ok, számomra itt a vége a májusi versenyzésnek! Ma edzésen a Világkupa pályán elestem és elszakadt a bokaszalagom. Már meg sem lepődöm rajta, amilyen ez a szezonom… Most reménykedek a gyors gyógyulásban, többet nem tudok tenni, mindenesetre nagyon el vagyok keseredve! Olimpiát meglátjuk, jövő héten minden kiderül, de már erre sem látok sok esélyt…”

Az első vizsgálatok után pedig a következőket üzente:

“Jelenleg esélytelen hogy ráálljak úgy fáj… Hatalmasra dagadt, kaptam rá valami jég kötést, amitől már lefagyott, legalább nem érzem, hogy fáj… meg be kell állnom a ház mellett folyó patakba néha, mert az 3 fokos és hűt és attól majd jó lesz…  21.század…:) Nem engednek indulni, mondjuk nem is tudnék, elég durva a pálya. Holnap hajnalban elvileg megyek haza, remélem hamar rendbe jön, mert nem vagyok türelmes… a kórházban azt mondták, elvileg három hét a felépülés.”

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo