fbpx

BBB állványok kerékpártárolásra

A kerékpáros kiegészítők legszélesebb kínálatát világszerte a BBB biztosítja, hasznos, hiánypótló, magas minőségi szintet képviselő termékei minden lehetséges igényre választ adnak. Otthonainkban gyakran felmerül a kerékpár szakszerű és praktikus tárolásának kérdése, amelyre a BBB három igen frappáns és költséghatékony megoldás kínál.

bbb_tarto_5A BBB termékek népszerűek mind a profi, mind az amatőr kerékpáros körökben, a hollandok pragmatikus szemlélete a letisztult, ésszerű és költséghatékony kerékpáros alkatrészekben és -kiegészítőkben egyértelműen megmutatkozik. A tervezők futószalagon szállítják a magas technikai színvonalat képviselő, sallangmentes megoldásokat, a dizájnra helyett pedig inkább a funkcionalitásra és a praktikus használatra helyezik a fő hangsúlyt. Ez egyértelműen megmutatkozik a BBB Parkinghook (BTL-26) fali kerékpártartó esetében. Valljuk be őszintén, erre a funkcióra egyszerűbb megoldást nehéz lenne kiötölni, az ár/érték arányhoz pedig kétség sem férhet!

bbb_tarto_14Egy kerékpártartó konzolt lehet cicomázni, kialakítását bonyolítani, de felesleges. A cél, hogy a bicajt stabilan megtartsa, ne tegyen kárt benne, illetve a konzol felszerelése ne igényeljen sem mérnöki végzettséget, sem kőműves szakképesítést. A BBB Parkinghook (BTL-26) akár a falra, akár a mennyezetre felszerelhető, a tartókar által biztosított szög bármilyen méretű kerékpárral és keréktípussal kompatibilis. Teherbírása pedig 15 kg, amely az igények döntő részét lefedi. Felszerelése mindössze két tiplit és két megfelelő erősségű csavart igényel. A gumírozott kar kíméletesen bánik a kerékabronccsal, és nem hagy rajta nyomot. A Parkinghook kétségtelenül megkaphatná a “kerékpáripar legletisztultabb kiegészítője” díjat!

“Strapabíró, falra szerelhető kerékpártartó, megfelelő szögben állítható, így minden biciklimérettel biztonságosan használható.”

Ajánlott fogyasztói ár: 2372 Ft.

bbb_tarto_2A BBB Parkinglot II (BTL-19) már kissé összetettebb kialakítást kapott, amely a falszerkezet mellett lehetővé teszi a fa gerendára vagy ajtóra történő felszerelést is. Felületet biztosít a megtámasztott keréknek, óvva a épület szerkezeti elemét a koszolódástól. A BBB Parkinglot II tehát ideális a városi lakásokban tárolt kerékpárok szakszerű, biztonságos és helytakarékos elhelyezésére. A “kampó” gumírozott, a pozicionáló lap pedig megkönnyíti a kerék beakasztását. A Parkinghook-hoz hasonlóan a BTL-19 15 kg-ig hitelesített, bár a masszív ötvözött acél alapanyagot elnézve valószínűleg nem a konzol a “gyenge láncszem”, hanem a felrögzítésre szolgáló felület!

“Gerendára vagy falra szerelhető kerékpártartó, használatával értékes helyet nyerhetünk.”

Ajánlott fogyasztói ár: 4082 Ft.

bbb_tarto_3A harmadik „muskétás“ a BBB Wallmount (BTL-93), amely alternatív elhelyezést vagy éppen tárolást tesz lehetővé: ebben az esetben a bicaj nem függőlegesen áll, hanem a fallal párhuzamosan. Fő előnye, hogy a kerékpár kevésbé nyúlik ki a fal síkjából, elősegítve a folyosón, előszobában vagy keskeny helységben történő tárolást. Mivel amúgy is helyszűke miatt célszerű alkalmazni, a BBB Wallmount konzol felhajtható, így amikor a kerékpár nincs otthon, a tartó sem foglal helyet.

Felhajtva alig foglal helyet, nem akadályozza a helység használatát...

Felhajtva alig foglal helyet, nem akadályozza a helység használatát…

A Wallmount erős, stabil kialakítást kap, mind falra, mind egyéb szerkezeti elemre (gerendára, kapura, stb.) felszerelhető. A kerékpárt tartó konzol gumírozott, hatékony védelmet nyújtva a váz fényezésének. A konzol szöge tetszőlegesen változtatható, tehát az ejtett (nem vízszintes) felsőcsővel rendelkező vázak esetében is biztosítható a kerékpár egyensúlyi pozíciója. A masszív acél alapanyag garancia stabilitásra és a tartósságra. A Wallmount felszerelése egyszerű, a tartófelületet is kíméli. A 15 kg-os maximális terhelés mellett még egy dologra érdemes figyelni: a kormány ennél a tartónál nem lehet 70 cm-nél szélesebb!

Ajánlott fogyasztói ár: 7126 Ft.
[divider scroll_text=””]
A Parkinghook, a Parkinglot II és a Wallmount minden felmerülő tárolási helyzetre és igényre választ ad, jól tükrözve a BBB lelkiismeretes, pragmatikus tervezői szemléletet. Mindhárom tartó elérhető az egyre bővülő hazai BBB márkakereskedésekben, áruk kedvező, felszerelésük nem “rakétatudomány”, házilag is simán megoldható. Ennyi lehetőséget egyetlen gyártó sem kínál a kerékpár tárolására: a BBB éppen ezért a legnépszerűbb márka a kerékpáros kiegészítők piacán!

bbb_tarto_1További információ a hazai forgalmazó és a gyártó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo