fbpx

Az MTB sport szőke ciklona Kross színekben 2017-ben

A hosszú szőke fürtjeiről és az elmúlt években aratott mountain bike világkupa sikereiről ismert svájci Jolanda Neff jövőre csapatot vált, a lengyel Kross színeiben folytatja 2017-ben!

jolanda

Jolanda új 7,9 kg-os Kross Level B+ merevfarújával

A még mindig csak 23 éves Jolanda 2014-ben és 2015-ben is megnyerte a mountain bike XCO-világkupa sorozatot, idén topfavoritként indult a riói olimpiai játékokon, de – sokáig vezetve – nem tudta megtörni támadásával a későbbi győztes Jenny Rissveds-t, s végül csak a hatodik helyen végzett. A Kross csapatában az a 10 évvel idősebb – korábbi világbajnok – lengyel Maja Włoszczowska lesz a csapattársa, aki Rióban rendkívül szívós versenyzéssel a második helyen végzett.

jolanda3

Nagyon izgalmas kihívás vár rám a Kross Racing Team tagjaként. Maja Włoszczowska és Fabian Giger korábban már volt a csapattársam, és nagyon jó közös emlékeket őrzünk. Valóban nagyon várom, hogy együtt dolgozzunk az egész csapattal. A szerelő, a masszőr, a fotós, a csapatvezető, mindenki vérbeli profi. Szeretnék tovább fejlődni, mint versenyző és szeretnék hozzátenni a Kross bringák fejlesztéséhez is.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo