fbpx

Az Eurosport közvetíti Thomas Dekker világcsúcskísérletét

Dekker kiváló időfutammenő, a szám egykori holland bajnoka...

Dekker kiváló időfutammenő, a szám egykori holland bajnoka…

Az Eurosport az UCI Egyórás világcsúcs kizárólagos partnereként élőben közvetíti a holland kerékpáros, Thomas Dekker rekordkísérletét. A rajongók 25-én 19:30 órától követhetik nyomon a sportág egyik regrégibb és legrangosabb eseményét az Eurosport 2 csatornán vagy az Eurosport Player-en.

A helyszín az El Velodrome de Tres Centurias de Aguascalientes velodróm, amely Mexikó Aguacaliantes nevű városában, 1800 m magasságban fekszik. Thomas Dekker a harmadik kerákpáros, aki 2015-ben szemet vetett a rekordra. Jack Bobridge 500 méterrel maradt el Matthias Brändle 51,852 km-es rekordjától, Dekkernek pedig túl kell lépnie a Rohan Dennis által február 8-án felállított 52,491 km-es csúcsot.

Ezzel az időfutamgépből átalakított Koga pályakerékpárral indul Dekker neki élete legnehezebb órájának...

Ezzel az időfutamgépből átalakított Koga pályakerékpárral indul Dekker neki élete legnehezebb órájának…

Az eseményt Európa és Ázsia 70 országában láthatják az Eurosport nézői. A rekordkísérlet megkezdése előtt 19:15 órakor a meghívott vendégekkel készült interjúkkal melegíthetnek be a rajongók, akik a 20:45-ig tartó műsorban a sikeres vagy sikertelen próbálkozást követően a szakértők és vendégek reakcióit is megismerhetik.

Élő és exkluzív HD közvetítés február 25-én 19:30 órakor

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo