fbpx

Andrew Taylor és Phil Sundbaum az adiridas csapatában

Az adiridas nemzetközi freeride csapatában (adidas Freeride Crew) két új amerikai tag debütált nemrég, Andrew Taylor és Phil Sundbaum. Az első közös projekt meglehetősen különlegesre sikeredett: az 1976-os téli olimpia bobpályáját ezúttal kerékpárral próbálta ki a két rider…

Andrew Taylor (21 éves) és Phil Sundbaum (27 éves) remek szezont tudhatnak maguk mögött, 2009-es évadjuk pedig egy Új-Zélandi és Norvég szereplés után a jelentősebb európai versenyekkel folytatódik majd.

A két versenyző és az adiridas együttműködésének első lépéseként Andrew és Phil Ausztriába utaztak, ahol különleges lehetőséget kaptak a csapat vezetőségétől: megtekinthették a bobosok világkupa futamát, majd bringával próbálhatták ki az 1976-os téli olimpiai játékoknak is helyet adó, azóta világkupák helyszínéül szolgáló innsbrucki bobpályán.

A bringások száguldását 20 kamera rögzítette. A bobosok és edzőik egyaránt elismeréssel adóztak a fiúk teljesítményének, nem is alaptalanul, hiszen a lesiklás közben 120 km/órás maximális sebességet mértek. Andrew és Phil egyaránt azt nyilatkozta, hogy ez volt a legklasszabb dolog, amit eddig bringával bevállaltak.


Az innsbrucki kaland a freecaster.tv-n:

http://www.freecaster.tv/1000006_1006677

Andrew Taylorról és Phil Sundbaumról bővebben az adiridas.com-on:
http://www.adiridas.com/index.php?id=andrew_t
http://www.adiridas.com/index.php?id=phil_s

Forrás: adiridas sajtóközlemény
Fotó: Markus Greber/ adiridas.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo