fbpx

Alpinestars All Mountain 2 MTB nadrág

Az Alpinestars számos új ruhamodellt kínál a 2016 őszi-téli szezonra, a téli ruházati körkép keretein belül bemutatásra kerülő All Mountain 2 nadrág elsődlegesen montis felhasználáshoz kínál magas szintű védelmet biztosító, szél és nedvesség elleni védelemmel ellátott, strapabíró viseletet. Habár térdprotektor is fogad, az All Mountain 2 nemcsak az extrém MTB stílus megszállottjai számára lehet kecsegtető: változatos időjárásban szolgálja a lazább kerékpáros viseletre vágyó általános kerékpáros közlekedőket és túrázókat.

teli_nadrag_korkep_110Az olasz motorsport és kerékpáros ruházati specialista többféle felhasználáshoz és stílushoz kínál alaposan megtervezett, a legmagasabb szintű technikai alapanyagokból készült funkcionális bicajos öltözetet. A motoros gyökerekre építve az Alpinestars-nál minden kétséget kizárva elkötelezett kerékpárosok fejlesztik a mi szívünket megdobogtató ruházati kollekciókat, maximálisan figyelembe véve az adott felhasználás sajátosságait. Az extrém stílushoz használt MTB nadrágnak például sok mindent el kell viselni, bármilyen időjárásban, terepen helyt kell állni, ugyanakkor belekalkulálva, hogy az önfeledt kalandok, a határok feszegetése néha bukásokat is eredményez.

Az Alpinestars All Mountain 2 speciális szabása, illetve a fokozottan elasztikus anyagpanelek alkalmazása kiváló mozgásszabadságot tesz lehetővé, így a pedálozást egyáltalán nem hátráltatja. Ezáltal többféle kerékpáros stílushoz beválhat, akár még teljesítmény-orientált felhasználást is megcélozhatunk benne. Az idei új All Mountain változat többrétegű high-tech technikai szövetet alkalmaz, amelynél jobb alapanyagot a „bevállalós” őszi-téli kerékpározáshoz nehéz lenne találni. Emellett fokozottan szél és vízálló, strapabíró, ugyanakkor könnyen tisztítható. Tapintása a vízállóság ellenére meglepően puha. De ami a nadrág legnagyobb vonzereje, hogy a speciális technikai textil két irányú elasztikusságot biztosít, így fokozott rugalmasságot kínál.

teli_nadrag_korkep_109Az alapanyag természetesen még nem jelent garanciát a biztos sikerre: szükség van a gondos tervezésre és a pontos, minőségi kialakításra. Az Alpinestars ezen a téren is magasra emeli a lécet, így például az All Mountain cipzárai a nedvesség ellen szigeteltek, a deréknyílásnál elhelyezett cipzár mellett a zsebeken és a fokozott ventilációt biztosító szellőzőnyílásokon is ilyen típust találunk. A térd mögött a szárbőség állító, amely a protektorral való használatot segíti, így a nadrág alatt való viselés mellett is pontos marad az illeszkedés. A bokanyíláson tépőzár felel a stabilitásért. A kopásnak kitett területeken – döntően az ülepen és a belső comb- és lábszáron – külső megerősítéseket találunk. Habár az All Mountain 2 nem rendelkezik szivacsbetéttel, viselhető alatta betétes alsó vagy akár kerékpáros rövidnadrág is.

A most bemutatott nadrág tökéletes párja az All Mountain sorozat részét képező dzseki, amely hasonlóan magas szintű technikai alapanyagból készül, ugyancsak extrém MTB felhasználásra tervezve. Ahogy a nadrág esetében, szerintünk a dzseki is többféle kerékpáros stílushoz egyaránt beválhat. A nemrég bemutatott Alpinestars Descender 2 esődzseki a nem túl zord, de jellemzően nedves időjárásban lehet kiváló kiegészítője az All Mountain 2 nadrágnak. A számos MTB csillagot, többek közt Aaron Gwin-t, Mick Hannah-t és Jerome Clementz-et ruházattal ellátó olasz márka most bemutatott „extrém” kerékpáros nadrágját viselhetjük az őszi szeles-csapadákos időjárásban, illetve megfelelő aláöltözettel akár a hidegebb téli napokon is. Ráadásul az általa biztosított fokozott mozgásszabadság és a strapabíróság a kerékpározás bármely stílusánál kívánatos tulajdonság.

Az All Mountain sorozatban kapható kiváló dzseki...

Az All Mountain sorozatban kapható kiváló dzseki…

A bokanyíláson tépőzár felel a stabilitásért...

A bokanyíláson tépőzár felel a stabilitásért…

Jellemzők:

 • döntően extrém kerékpározáshoz tervezett őszi-téli MTB nadrág
 • többféle időjáráshoz, terepviszonyhoz és MTB stílushoz
 • könnyű, ellenálló hi-tech alapanyag fokozott védelemmel
 • ideális all mountain, freeride és enduro felhasználáshoz
 • szél és nedvesség elleni védelem
 • elasztikus combpanelek a szabad mozgás érdekében
 • cipzárral nyitható szellőzők
 • cipzáras derékzáródás Velcro-val kiegészítve
 • cipzáras első zsebek
 • térd mögött állítható szárbőség
 • térdprotektorral is használható
 • pontos illeszkedést és stabilitást biztosító tépőzár a bokán
 • megerősítések a kopásnak kitett területeken
 • könnyen járó cipzárak az egyszerű öltözködés érdekében
 • 95% poliészter, 5% elasztán alapanyag

Ajánlott fogyasztó ár: 46 335 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

teli_nadrag_korkep_111

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo