fbpx

Alpinbike Team Giant sikerek a 8 óráson

Vannak kerékpárversenyek, ezen belül mountain bike versenyek, és a híres endurance autóversenyek mintájára a 24 órás versenyek is elterjedtek szerte a világon, kerékpáros körökben is. Persze ha vannak 24 órás versenyek, miért ne lehetne 12 órás körözést szervezni, esetleg 11, 10, 9, 8… Igen!

Óbudán egy NYOLC órás, családias hangulatú futamra került sor, egyszerű, úgymond “a nagyi számára is teljesíthető” pályán. Az eseményről a legjobb teljesítményt nyújtó társaság, az Alpinbike Team Giant Endura CsontiCar frontembere, Búr Zsolt számol be:

Az április 20-ai Endura 8 órás maraton versenyen csapat az Alpinbike Team Giant Endura CsontiCar egy szóló versenyzővel, egy fiú csapattal és két vegyes párossal állt rajthoz. Az esemény helyszíne az óbudai Mocsáros-dűlő nem tartogatott extrém kihívást a versenyzők számára, de a sík és rázós pályaszakaszok igazán szívták a résztvevők energiáját.

alpinbike04

A csapat igazán sikeres évkezdetet tudhat maga mögött. Gászner Róbert szólóban próbált szerencsét, és szuper versenyzéssel, kisebb műszaki problémákkal a dobogó második fokára érkezett.

alpinbike03
Ördög Dani, Temesi Victor és Cser Gabi összeállítású trió, magabiztosan győzedelmeskedett kategóriájában és az abszolút értékelésben is. Érdekesség, hogy míg Ők hárman indultak, a többiek négy-öt fős csapatban versenyeztek.

Vegyes párosban az előzetes esélylatolgatások arra engedtek következtetni, hogy a Dr. Cseh Veronika – Búr Zsolt duónak, nem a kategória  győzelem, hanem az abszolútban való minél jobb helytállás a fő célja. Majdnem sikerült a bravúr, de sajnos több defekt és nehezítette a versenyüket, de így is az abszolút 3. hely egy nagyon szép eredmény.

alpinbike02

Vegyes duó másik csapatunk Dr. Vitaszil Edina – Bors Péter páros a tisztes helytállás és a saját határaik feszegetése céljából egy nagyon értékes 4. hellyel örvendeztették meg

Köszönjük frissítő csapatunk áldozatos munkáját, szponzorainknak a rengeteg segítséget.

Képet Zudor Imi készítette. Köszönjük!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo