fbpx

Alpesi idill Altausse szélén-A Hagan Lodge

A Salzkammergut Trophy idején immáron évek óta otthonunk néhány napra a festői hegyek között található Hagan Lodge Altaussee. Ha valódi faházban szeretnél lakni baráti társasággal, családdal, ami minden extrával el van látva mégsem dönti be az éves költségvetést, akkor kattints ide és nézd meg közelebbről!

A hallstatti-tó

Bad Aussee és környéke nem csak a Salzkammergut Maraton idején kedvelt kerékpáros célpont, hanem az egész nyár folyamán hiszen kerékpárutak tucatjai várnak akár országúti kerékpárral, akár hegyikerékpárral érkezel. Az ösvények nehézsége a családdal is teljesíthetőtől az extrémig terjed, így mindenki meg tudja találni a számára megfelelő fokozatot.

hagan_lodge4

A Hagan Lodge nem egyetlen apartmanház, hanem összesen 46 db önálló faház, melyben minden megtalálható amire szükséged lehet. Fullosan felszerelt konyhájában otthoni kényelem mellett készítheted el az ennivalót, ha pedig hidegre fordul az idő akkor a modern pellet kazán biztosítja egész nap a meleget. Természetesen nem szükséges magadnak főzni, mivel étterem is helyet kapott a házak mellett.

hagan_lodge

Számunkra nagyon fontos volt a szélessávú WiFi internet, ami minden házban külön-külön egységről működik, így az aktuális videók, fotók feltöltése sem volt gond! Sajnos ez máshol még mindig nem tekinthető alapfelszerelésnek!

hagan_lodge3

Gyerekes családoknak fontos szempont az óriási füves terület (télen sípálya) amely közvetlenül a házak mellett található, sőt még egy kis játszóteret is kialakítottak. Egyébként is telitalálat családdal menni, mert hely van bőven a házban és a környék adottságai miatt a jégbarlang látogatástól a csónakázáson át a városnézésig mindenre lehet célpontot találni ha éppen nem kerékpározunk.

hagan_lodge1

Este egy kis Jégerezés után lazításnak be lehet ülni a szaunába ami szintén minden apartman része külön térítés nélkül! Ugyanezt télen hóba ugrással lehet fokozni 🙂

salkammergut_trophy

A maraton idején nem árt jó előre szobát foglalni, mert bár a rajt/cél területtől messzebb esik, mindig teltház van! Ez érthető, mert nem hasonlítható egy ilyen apartmanház egy szűk szállodai szobához, amiben rossz idő esetén nem igazán tudsz mit csinálni. Amennyiben nem versenyzel, akkor reggel a 210 km-es távon indulóknak szurkolhatsz mivel a házak mögötti sípályán ereszkednek le a völgybe.

hagan

Mi idén is itt fogunk eltölteni egy hosszú hétvégét a maraton ideje alatt, így ha jófej kerékpáros társaságra vágysz, csekkolj be minél előbb!

Szállásfoglaláshoz és további információkért kattints IDE

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo