fbpx

A Vuelta Sportiroda nyílt levele az MMTBSzSz részére

Eisenkrammer Károly a Vuelta Sportiroda részéről az alábbi nyílt levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség éves versenynaptárával kapcsolatos és egyéb kommunikációs hiányosságok okán:

Tisztelt Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség!  

A naptár ma 2013. február 8-át mutat. Az elmúlt években ebben az időpontban az éves versenynaptár nagy részével tisztában voltunk, a magyar kupa szervezők a korábbi hónapokban legyeztetett szerződéseket írták alá a Szövetséggel. A Vuelta Sportiroda a tavalyi évben (ahogy korábban is) több eseménnyel járult hozzá a verseny szezonhoz: júniusban az UCI C2 kategóriás, olimpiai cross versenyünkkel, a McDonald’s BringaMánia Magyar Nagydíjjal (Veszprémben), és magyar kupa sorozatba tartozó Mátra Maratonnal (Gyöngyös Sástón). Az elmúlt ősszel, jeleztük (tudomásom szerint elnökségi ülésen is elhangzott ez a kérés), hogy a szervezők várnak egy levelet, felkérést, adatlapot, feltételeket, hogy mi módon és hogyan lehet a 2013-as szövetségi versenynaptárba jelentkezni.

A mai napig egyetlen sort, egyetlen e-mailt, ebben a táméban a Szövetségtől nem kaptam (igazából másban sem, de az egy másik téma). A mai napon az egyik klubvezetőtől, egy áttételes levélváltásból értesültem arról, hogy az MMTBSzSz-nek van már 2013-as naptár tervezete – és ebben szeptember 1-i dátummal szerepel a Mátra Maraton is.

A Vuelta Sportiroda a Mátra Maratont valóban 2013. szeptember 1-én szervezi, de az MMTBSzSz naptárba való jelentkezésünk eddig nem történt meg. Nem is történhetett, mert, ahogy fentebb írtam, ebben a témában semmilyen felkérést, információt nem kaptunk. Nem ismert feltételekkel, nem ismert rendszerbe pedig nem szeretnénk csatlakozni.

Kérem a Tisztelt Szövetséget, hogy amennyiben a továbbiakban is számít a Vuelta Sportiroda által szervezett eseményekre, úgy levelező listájába (ismét) tegye be az e-mail címünket (info@vuelta.hu), és értesítsenek a minket is érintő döntésekről, információkról.

Ennek a nyílt levélnek a megírását azért tartom szükségesnek, mert eddigi leveleimre többnyire nem érkezett válasz. Talán most…

Köszönettel:

Eisenkrammer Károly

Vuelta Sportiroda

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo