fbpx

A top1 bringás fiú az instán

gesink2Nemrég nagy sikert aratott a top10 “instás” csajról készült cikkünk, akiket érdemes követni. Hasonlóan szubjektív zsűrizés alapján következzen a “top1 instás fiú”, legalábbis a profi topversenyzők közül a legfigyelemreméltóbb.

Bár távolról sem tinédzser, már a harmincon túl tapossa, nem is mellei méretével hívja fel magára a figyelmet a képmegosztó oldalon, sőt, nem is azok közé tartozik akiknek tízből kilenc képük a saját szép pofijukról készül (nem is kap annyi lájkot). A holland Robert Gesink változatos módon, egyéni meglátásokkal dokumentálja a bringások életét.

A Lotto NL Jumbo profi versenyzőjét sokáig a legtehetségesebb holland GT-menőnek tartották, s persze bőven aratott is komoly sikereket. Nyert Quebec-ben és Montrealban klasszikust, Kaliforniai Körversenyt, Ománi Körversenyt és “mahdnem” egy Párizs-Nizzát is, amit az utolsó lejtőn bukott el. Tavaly is futotta egy Vuelta szakaszsikerre és sokszor volt dobogós nagy versenyeken.

Most azonban azért került be az offszezonban népszerű legek-sorozatunkba, mert érdemes megnézni a képeit és követni az instán: https://www.instagram.com/robertgesink/. Lehet, hogy technikailag nem szuperek a képek, de a szeme nagyon jó. Az alábbi válogatásban a felső két kép már Ausztráliában, a Tour Down Under előtt készült, lejjebb az edzések közben kattintott felvételek láthatók.

S ha már legutóbb hiányolták egyesek a legjobb magyarokat, nincs nehéz dolgunk, hogy kit ajánljunk, érdemes a regnáló bajnokunk, Pelikán Jani instájára is vetni egy pillantást és követni (bár mosolygós női szelfik és mezből kivillanó cicik ott sincsenek): https://www.instagram.com/pofijanika/

Robert Gesink képei:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo